KATTOHUOLLOT KAIKILLA HERKUILLA
Kokemusta, osaamista, palvelualttiutta, välineet ja työkalut, kaikki löytyy!

Huopakattoremontti Espoo

Huopakattoremontti Espoo – kattoremonttipalvelumme kautta urakka hoituu helposti ja kohtuu hintaan! Jos esimerkiksi omakotitalosi, vapaa-ajan asuntosi tai autotallin huopakattoremontti lähestyy, älä suotta mene Itämerta edemmäs kalaan… ota sen sijaan yhteyttä kattoremonttipalveluumme.

  • Toteutamme huopakattoremontit Espoossa sekä naapurikunnissa (Helsinki, Vantaa, Kirkkonummi, Nurmijärvi, Kauniainen ja Vihti) niin sanottuna ”avaimet käteen”-palveluna. Sen tilatessasi et joudu laittamaan itse tikkua ristiin, sillä kokeneet huopakate-eksperttimme huolehtivat puolestasi niin työstä, materiaaleista kuin kalustostakin – sijaitsipa kohteesi sitten taajamassa tai vaikka saaressa.
  • Pitkän kokemuksemme ansiosta lupaamme, että hommat hoituvat sujuvasti ja ammattitaitoisesti urakan alusta loppuun. Meillä ei turhia kuhnailla, ja samalla voimme kuitenkin taata uuden kattosi edustavan parasta A-luokkaa.
  • Rutiinilla hommat hoituvat meiltä myös erittäin kustannustehokkaasti. Niin työtunnit kuin materiaalikulutkin pysyvät minimissään, ja lisäksi työmme kelpaa kotitalousvähennykseen.

Kun huopakattoremontti Espoon seudulla sijaitsevassa kohteessasi tulee ajankohtaiseksi, ja haluat selvitä urakasta ilman stressiä ja massiivista loppulaskua, laita meille rohkeasti viestiä esimerkiksi alla olevaa painiketta klikkaamalla. Pian koko Uusimaa ihastelee uutta kattoasi silmät ymmyrkäisenä!

Kun tarvitset Espoon alueella kokenutta kattoammattilaista kattohuoltoon, katon korjaukseen tai kattoremonttiin, ota meihin yhteyttä! Puhdistamme vesikourut ja pudotamme lumet katolta, korjaamme aluskatteet ja kunnostamme myrskyvauriot. Tarvittaessa remontoimme huopakattosi, peltikattosi tai tiilikattosi uuteen loistoonsa.

Palahuopakattoremontti Espoo, uusimme ja korjaamme kaiken huonokuntoisen katolta ja katon välistä

Palahuopakattoremontti Espoo, urakan yhteydessä uusimme ja korjaamme kaiken huonokuntoisen katolta ja katon välistä. Kun palahuopakattoremontti Espoossa sijaitsevassa kohteessasi on ohi, voitkin olla varma uuden katon olevan lujaa tekoa kattoristikosta piipunhattuun.

Jos kattosi välistä paljastuu vaikkapa lahovaurioita, vaihdamme lahot puurakenteet terveisiin voidaksemme mennä takuuseen uuden kattosi kestävyydestä ja turvallisuudesta. Joskus esimerkiksi alusvanerointi tai ponttilaudoitus on saattanut imeä itseensä kosteutta ja pehmitä, eivätkä kattoristikonkaan lahovauriot ole ennenkuulumattomia.

Myös notkahtaneiden kattorakenteiden oikaisu onnistuu meiltä käden käänteessä. Jos esimerkiksi lumikuorma tai myrsky on saanut kattosi niiaamaan, uusimme tai kiilaamme ratkenneet kattorakenteet.

Mikäli kattosi välissä on kosteita tai homeisia eristeitä, myös huonokuntoisten eristeiden vaihto sujuu meiltä rutiinilla. Samoin pieneläinten tekemien eristevaurioiden korjaus on meille arkipäivää.

Hyvällä tuurilla palahuopakattoremontti Espoossa sijaitsevassa kohteessasi ei kuitenkaan edellytä muuta kuin bitumipaanujen ja kattotuotteiden uusimista. Jos kaikki katon välissä on kunnossa, emme suotta ryhdy ruoppaamaan kattoasi ”Pohjanmaan kautta”. Turhille purkutöille meillä on nollatoleranssi!

Huopakaton uusiminen Espoo – milloin?

Huopakaton uusiminen Espoo, milloin kodin, vapaa-ajan asunnon tai autotallin huopakatto kannattaa uusia? Mistä tiedän, että huopakaton uusiminen Espoossa sijaitsevassa kohteessani on tarpeen?

Monia asiakkaitamme mietityttää huopakattoremontin ajoitus – eikä ihme. Se on usein kuin veteen piirretty viiva, jonka vain ammattilaisen harjaantunut silmä erottaa selvästi.

Yleensä esimerkiksi lisääntynyt huoltojen tarve viittaa siihen, että huopakaton uusiminen saattaisi olla aiheellista. Jos kattoa saa olla koko ajan paikkaamassa, häämöttää kattoremontti niin ikään horisontissa. Joissain tapauksissa myös katon korkea ikä voi kieliä katon uusimisen ajankohtaisuudesta, sillä yleisesti ottaen huopakaton uusiminen Espoossa on tarpeen viimeistään noin neljäkymmentä vuotta katon asennuksesta.

Jokainen katto on kuitenkin yksilö. Usein olemme saaneet vanhan ja näennäisesti huonokuntoisenkin huopakaton elämää jatkettua ilman kattoremonttia. Esimerkiksi myrskyvaurioiden kunnostus ei aina edellytä huopakaton uusimista, vaikka vauriot näyttäisivät päälle päin pahalta.

Älä siis enää arvuuttele, joko huopakaton uusiminen Espoossa sijaitsevassa kohteessasi olisi ajankohtaista – kutsu huopakate-eksperttimme kurkkaamaan kattoasi! Kattoremonttipalvelustamme saat luotettavan arvion kattosi tarpeista sekä tietysti huipputarjouksen ”avaimet käteen”-huopakattoremontista tarvittaessa.

Palahuopakaton uusiminen Espoo, näin helposti se voi onnistua!

Palahuopakaton uusiminen Espoo – tiesitkö, että urakka ei aina vaadi katon kokonaisvaltaista remontointia? Joskus jo pelkästään vesikaton eli kattohuopien tai bitumilaattojen vaihto riittää palahuopakaton uusimiseksi Espoossa vallan mainiosti!

Esimerkiksi pahoin sammaloitunut palahuopakatto voidaan usein pelastaa uusimalla pelkät kattohuovat. Mikäli sammaleen syömien huopien alla olevat rakenteet ovat vielä kunnossa, kattohuopien vaihto on täysin riittävä toimenpide katon kilometrimittarin nollaamiseksi ja sammalkasvuston karkottamiseksi.

Myös halkeilleen huopa- tai palahuopakaton uusiminen saattaa onnistua vaihtamalla vain huonokuntoiset huovat. Ellei halkeamien kautta ole livahtanut kosteutta katon väliin, todennäköisesti halkeilleiden kattohuopien vaihto riittää katon uusimiseksi.

Huomaa, että samalla myös kattotuotteet ja kattoläpiviennit on hyvä päivittää uusiin. Kattotuotteet ja -läpiviennitkään eivät ole ikuisia, ja kattohuopien uusimiseksi ne on joka tapauksessa irrotettava. Vähintään kattoturvatuotteet sekä kattoikkunat ja -valokuvut on suositeltavaa uusia.

Nyt kannattaa kuitenkin ottaa yhteyttä, niin päästään starttaamaan suunnittelu kipin kapin! Mitä nopeammin toimit, sen helpommalla palahuopakaton uusiminen Espoossa sijaitsevassa kohteessasi todennäköisesti onnistuu.

Espoolainen, huopakattoremontti on loistava tilaisuus päivittää katon ilmettä!

Tiesitkö, että huopakattoremontti on loistotilaisuus kohentaa katon ilmettä? Huopakatoista on moneksi, ja Espoon rakennusvalvonta mahdollistaa huopa- ja bitumikatteiden ulkonäkömuutokset tiettyjen rajojen puitteissa.

Miten olisi esimerkiksi katon uusi väri? Kattohuopia ja bitumilaattoja on saatavilla Espoossa lukuisissa eri väreissä. Vaikka katto remontoitaisiin muuten täysin ennalleen, voi huopa- tai palahuopakaton uusi väri mullistaa katon ja samalla koko rakennuksen ilmeen.

Tai ehkä haluatkin muuttaa katon muotoa? Notkea huopa taipuu monimutkaisiinkin kattomuotoihin, eivätkä pulpetti- tai harjakatto suinkaan ole ainoat vaihtoehdot huopakaton muodon suhteen.

Huomaa, että kauttamme järjestyvät Espoossa jopa täysin räätälöidyt kattoristikot. Yksilöllisesti suunnitellulla kattoristikolla erotut takuulla joukosta isollakin asuinalueella.

Lisää hyviä vinkkejä voit kysyä huopakate-eksperteiltämme joko puhelimitse tai kasvotusten kattoremontin suunnittelukäynnillä. Laita viestiä tai soita, niin suunnitellaan yhdessä unelmiesi huopa- tai palahuopakatto!

Laita korvan taa, että kauttamme on saatavilla myös reilua remonttirahoitusta. Rahoituksen ja osamaksun avulla toteutat villeimmätkin kattohaaveesi rennosti ilman taloudellista epämukavuutta.

Vieritä ylös