KATTOHUOLLOT KAIKILLA HERKUILLA
Kokemusta, osaamista, palvelualttiutta, välineet ja työkalut, kaikki löytyy!

Katon korjaus Lahti

Katon korjaus Lahti, kokonaisvaltaisella palvelulla ja osaavalla kattotiimillä. Meillä katon korjaus tarkoittaa korkeaa palvelun laatua, asennetta ja palvelulupauksia laadukkaasti ja ammattitaidolla suoritetusta työstä. Huolehdimme kokonaisvaltaisesta katonkorjauksesta silloin, kun kyseessä on myrskyvaurioiden korjaus tai katolle kaatuneen puun raivaus sekä katon korjaus näiden tuhojen jäljiltä. Myrskyjen lisäksi kattoa turmelee usein myös lumi, joka irrottaa mm. lumiesteitä ja tekee kattoon reikiä. Vaurioitunut katto voi vaatia muutakin korjausta, kuin vesikatteen fiksaamisen ja irronneiden kattotuotteiden uudelleen kiinnityksen. Mikäli katto ehtii vuotamaan, tarvitaan katon vesivahinkojen korjaus, johon voi liittyä myös kastuneiden yläpohjan villojen vaihtaminen kuiviin ja lämmöneristykyvyltään parempiin eristeisiin. Tämän kaiken ja paljon muutakin saat meiltä.

Monipuolinen ja kattava kattopalvelumme toimii Lahdessa ja Lahden seudulla, Vierumäellä, Nastolassa, Orimattilassa, Heinolassa, Mäntsälässä, Pukkilassa, Hämeenkoskella, sekä muualla Päijät-Hämeessä. Palvelemme erilaisten kattojen korjauksissa ja remonteissa kaikenlaisten rakennusten parissa. Laatustandardimme ovat korkeat riippumatta siitä, onko kyseessä omakotitalon, paritalon, kesämökin, rivitalon, autotallin, tai vaikkapa kerrostalon katon korjaus. Myös muiden taloyhtiöiden sekä kiinteistöjen kattotyöt onnistuvat meiltä ja palvelumme ovat käytettävissäsi niin taajamissa, kaupungeissa kuin maaseudulla, unohtamatta katon korjaustöitä saarikohteissakaan. Teemme katonkorjauksia ja katon paikkauksia huopa-, tiili- ja peltikatoille. Käytännössä saatkin kaikki tarvittavat kattotyöt tilattua meiltä. Silloin kun katto on vaurioitunut, tutkimme tilanteen tarkkaan ja huolehdimme siitä, että katon vauriot tulevat kokonaisuudessaan korjattua. Tällainen kokonaisvaltainen kattopalvelu säästää sinulta monta murhetta ja turhaa rahankulua.

Huopakaton korjaus Lahti, osaavin ottein ja laadukkaalla jäljellä

Huopakaton korjaus Lahti, on hyvin monissa tapauksissa sekä mahdollista että kannattavaa. Oman osaamisensa sekin vaatii, ja kun haluat varmistua korkealaatuisesta huopakaton korjauksesta, voit jättää nämä työt osaaviin käsiimme. Huopakatto vuotaa useista eri syistä. Tyypillisimpiä vuotokohtia ovat varsinkin jo vuosia nähneen katon katesaumojen aukeilu sekä katteen joustavuuden pikkuhiljaa hiipuessa tapahtuvat vauriot, kuten repeämät, revenneet pullistumat ja muut kuprut sekä vastaavat vauriot. Tietysti uudempikin huopakatto voi vaurioitua mm. varomattoman katolla työskentelyn seurauksena, sillä kimmoisaa, sirotepinnoitteista katetta on mahdollista vaurioittaa mm. kävelemällä sen päällä helteellä tai puhdistamalla sitä tarpeettoman kovilla menetelmillä ja välineillä.

Meiltä sujuu pitkällä työkokemuksella niin bitumikermin kuin palahuopakatonkin korjaus ja paikkaus. Huopakaton reikien paikkausta teemme aina tapauskohtaisesti parhaalla menetelmällä, tyypillisimmin paikkapaloin tai massauksen avulla. Kestävä lopputulos vaatii huolellisuutta mutta vaivannäkö palkitaan, kun paikkaus antaa katolle lisää käyttöaikaa. Lahdessa sekä Lahden ympäristössä sekä seudun saarikohteissa me korjaamme viat myös silloin, kun huopakatto vaurioituu puu kaatuessa huopakaton päälle myrskyssä. Korjaamme kaiken kuntoon silloinkin, kun myrskytuuli irrottaa tai repii huopakattoa irti, tai myrsky muulla tavalla vaurioittaa huopakattoa. Suoritamme kaikki nämä huopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt kokonaisvaltaisella otteella, tutkimme vaurioiden laajuuden ja keskustelemme tilanteesta kanssasi. On kannattavaa korjata katto kerralla tarvittavalla vakavuudella, eli huomioiden vaurioiden syvyyden ja mittakaavan sekä kohdistamalla korjaustoimet kyllin laajalle lisävaurioiden välttämiseksi.

Peltikaton korjaus Lahti, kun pellit rämisee ja irtoilee

Peltikaton korjaus Lahti, me osaamme kunnostaa sen. Peltikatto on kestävä ratkaisu monien rakennusten vesikatteeksi, sen korjaaminen vaatii oman osaamisensa siinä missä ihan kaikki muutkin katetyypit. Pelti kestää mainiosti vaihtelevia sääolosuhteita sekä lämpötiloja. Se on monista hyvistä ominaisuuksistaan huolimatta kevyttä ja hyvin monimuotoista, näin ollen pelti onkin hyvin monenlaisiin rakennuksiin sopivaa vesikatetta.

Peltikatoilla on omat luonteenpiirteensä, hyötynsä ja haittansa, mutta monet ongelmat ovat ratkaistavissa, tai ne ovat pieniä hyötyihin nähden. Vaikkapa kattopeltien melu, johon lisäkiinnitykset voivat tuoda helpotusta. Kunnolliset ja riittävät kiinnitykset myös suojaavat kattoa vaurioilta, joista esimerkiksi tuulen ja lämpöelämisen vuoksi liikkuvat pellit voivat kärsiä. Vastaavasti kattopeltien naulojen tai kateruuvien vaihto uusiin kateruuveihin auttaa sekä kattopeltien liikkumiseen että irronneiden tai tiivisteensä menettäneiden kiinnikkeiden aiheuttamiin vuotokohtiin. Näillä keinoilla katosta tulee hiljaisempi ja kestävämpi. Samassa yhteydessä on mahdollista tehdä ruuvinreikien tiivistys isommilla ruuveilla ja tiivisteillä. Meiltä löytyvät keinot, välineet ja tarvikkeet kaikenlaisten kattopulmien ratkaisemiseksi. Peltikaton korjaus on tarpeen aina, kun peltikatto vuotaa mutta moniin vikoihin ja vaurioihin on mahdollista puuttua jo ennen varsinaisen vuodon syntyäkin. Peltikaton reikien paikkaus on melko harvinainen kattokorjaustyö, sillä pelti ei tuosta vain reikiinny. Jos paikkaustarvetta kuitenkin ilmenee, se tapahtuu meidän kokemuksellamme mitä kätevimmin!

Lahdessa laatupalveluumme lukeutuu kattopeltien vaihto osaan katosta tai vaikka koko kattoon. Peltikaton aluskatteen korjaus sisältyy kattavaan palveluvalikoimaamme unohtamatta myöskään peltikaton myrskyvaurioiden korjaustöitä. Jos tuuli tai myrsky irrotti katosta peltilistoja ja kattopeltejä tai myrsky kaatoi puun peltikaton päälle, saat tarvittavan avun meiltä kokonaisvaltaisena palveluna. Tutkimme vahinkojen laajuuden ja huolehdimme kaikesta, mitä katon kuntoon laittaminen vaatii. Lahden seudulla teemme peltikaton korjaustyöt myös saaressa.

Tiilikaton korjaus Lahti, aluskatteesta tiiliin

Tiilikaton korjaus Lahti, kokonaisvaltaisella palvelulla. Tiilikatto ei ole huolto- ja korjausvapaa katetyyppi. Voisikin ajatella, että siihen pätevät melko lailla samat lait kuin muihinkin kattotyyppeihin. Tässäkin tapauksessa kattopalvelumme hoitaa niin tiilikaton korjaus- ja paikkaustyöt kuin rikkinäisten kattotiilten vaihdonkin. Tiilikatto voi vuotaa vesikatteen tasolla, mutta myös aluskate on voinut vaurioitua tai se muusta syystä vuotaa, tällöin edessä on tiilikaton aluskatteen korjaus. Katon tiivistys on siis tarpeen, jos esimerkiksi yläpohjassa kosteuden jättämiä jälkiä näkyy. Siinä mielessä tiilikatto on kiitollinen ylläpidettävä, katto on malliltaan hyvin tuulettuva ja yläpohja mahdollistaa katon säännöllisen tarkistamisen ongelmien varalta.

Ei ole tavatonta, että tiilikatto kärsii myrsky- ja lumituhoista. Korjaamme kaiken kuntoon silloin, kun tiilikatto rikkoutuu myrskyn kaadettua puun tiilikaton päälle. Lahden kattopalvelumme hoitaa laadukkaasti ja ripeästi tiilikaton myrskyvaurioiden korjaustyöt myös saarikohteissa, kuten missä tahansa muuallakin. Voit luottaa asiantuntemukseemme sekä laatupalveluumme myös silloin, kun lumi painaa tiilikaton notkolle. Tai silloin, kun lumi hajottaa keväällä kasapäin tiiliä ja tarvitset tiilikaton huollon puhdistuksen sekä uudelleenpinnoituksen muodossa. Käytännössä saatkin kattopalvelustamme kaiken, mitä tiilikaton ylläpito vaatii asennuksesta huoltoihin ja korjaustöistä täysiin kattoremontteihin. Kattotöissä silmäilemme aina ympärillemme, jos kattotiiliä on hajonnut, on kannattavaa vaihtaa kaikki hajonneet tiilet kerralla. Puhdistus- ja pinnoitustöissä käymme tietysti koko katon läpi. Jos sinulla on syytä epäillä ongelmia katossasi, voit tilata meidät Lahden seudulla myös perinpohjaiselle tarkistuskäynnille. Sen jälkeen tiedät tarkkaan, mitä ongelmia katosta löytyy ja mikä katon kunto on.

Kattopalvelumme kautta myös Katon läpiviennin, kattoikkunan, kattovalokuvun ja kattoluukun korjaustyöt

Katon läpiviennit ovat sangen usein korjaustarpeiden kohteena. Ensinnäkin niitä on kaikenlaisilla katoilla ja toiseksi, ne kuluvat aivan kuten katon muutkin rakenteet. Läpivienneissä voi olla myös asennusvaiheessa syntyneitä heikkouksia. Vaikka läpiviennin asentaminen ei sinällään olekaan älyttömän vaikeaa, niin monta työvaihetta ja yksityiskohtaa täytyy mennä oikein, jotta läpivienti on toimiva ja kestävä. Myös sopivien tiivistystarvikkeiden valinta auttaa onnistuneessa läpiviennin asennuksessa sekä korjauksessa, näistä kokonaisvaltainen kattopalvelumme huolehtii aina.

Kattojen kookkaimpia ja jossain mielessä koon vuoksi ehkä haastavimpiakin läpivientejä ovat erilaiset luukut ja ikkunat. Näissä töissä suosituksemme on kääntyä osaavan tekijän puoleen, oli kyseessä sitten niiden asennukset tai korjaukset. Me toteutamme Lahdessa ja Lahden lähiseudulla laadukkaasti katon korjaukset niin kattoluukun, kuin kattoikkunan tai kattovalokuvunkin kohdalta. Yksi koon, mutta usein myös yksilöllisen mitoituksen sekä epätasaisen pinnan vuoksi kieli keskellä suuta tehtävä läpivientityö on katon korjaus savupiipun ympäriltä. Saat tämänkin asiantuntevan toteutuksen meiltä.

Pienempiä ja hyvin yleisiä kattoläpivientejä lähes millä tahansa kattomallilla, vesikatteella ja rakennustyypillä ovat erilaiset ilmanvaihtoon liittyvät putket ja hormit. Tällöin eteen voi tulla katon korjaus viemärintuuletusputken, ilmanvaihtoputken tai vaikkapa liesituulettimen kohdalta. Riippumatta siitä mikä läpivienti on kyseessä, niiden kunnosta kannattaa huolehtia. Läpivienti rakenteena mahdollista vuodon katon kaikkiin kerroksiin ja useimmitenhan läpiviennin kohteena oleva osa on yhteydessä myös käyttötiloihin. Jos läpivienti hajoaa ja saa vuotaa rauhassa, voi kosteus päästä asuintiloihin saakka. Korjaaminen siis kannattaa, ja meidän laadukkaat korjaustyömme tarkoittavat kokonaistilanteen tutkimista. Varmistamme ettei läpivienti ole vuotanut rakenteisiin tehden tuhoja, jotka tarkistamatta voisivat jäädä piiloon katon sisään aiheuttaen hieman myöhemmin vain lisää ongelmia.

Scroll to Top