KATTOHUOLLOT KAIKILLA HERKUILLA
Kokemusta, osaamista, palvelualttiutta, välineet ja työkalut, kaikki löytyy!

Katon korjaus Raasepori

Katon korjaus Raasepori, tehokkaat ammattilaisemme toimivat kattosi pitkäaikaiseksi eduksi. Korjaustarvetta syntyy väistämättä katolle ennemmin tai myöhemmin. Aluksi voi kyse olla tihkuvuodoista tai muista paikallisista epäkohdista, jolloin saattaa hyvin riittää katon tiivistys tai yksittäisen kattovuodon korjaus. Jos tilanteen kuitenkin annetaan muhia pidemmän aikaa itsekseen, vauriot äityvät vakavammiksi, ja korjaustarve sitä myötä laajenee. Kun katto vuotaa, syyksi voivat paljastua arkiset ympäristön rasitukset: kosteus, sadevedet, lehtiroska, siitepöly, sammal ja uv-säteily. Toistuvat lämpötilanvaihtelut iskevät etenkin läpivientien tiivistyksiin, ja vähitellen tiilet murentuvat, pelti ruostuu ja huopa halkeilee. Tilannetta pahentaa edelleen, jos katon huolto on heikoissa kantimissa. Tai ehkä katon alkuperäiseen asennukseen liittyen on tehty mainittavia virheitä. Toisaalta uusi ja tervekin katto voi hetkessä joutua korjauskuntoon, mikäli kohdalle sattuvat varoittamatta lumi- tai myrskyvauriot. Kenties lumi irrotti lumiesteen, tikkaat tai kattoläpiviennin, ja seurauksena kattoon tuli reikä, tai sitten puu kaatui talon, mökin tai katon päälle myrskyssä, niin että rakenteita rikkoutui.

Vuotaako katto esimerkiksi savupiipun juuresta tai muualta läpiviennin kohdalta? Onko tarpeen toteuttaa vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys? Meiltä saat sujuvaotteiset katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Raaseporissa, yksittäisten tihkuvuotojen tiivistyksestä aluskatteen ja rakenteiden korjauksiin. Teemme jiirien ja läpivientien tiivistykset sekä katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden paikkaukset, kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot samoin kuin myrskyvaurioiden korjaukset. Kunnostamme taidolla peltikatot, tiilikatot, huopa- sekä palahuopakatot, kaikki katetyypit harjakatosta tasakattoon ja aumakatosta mansardikatteeseen. Voit tilata toimestamme omakotitalon, autotallin, -katoksen ja mökin katon korjaukset, kunnostukset pihavarastoon ja rantasaunaan sekä muihin asuin- tai ulkorakennuksiin. Lisäksi suoritamme katon korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa.

Kattotöihimme sisältyy mahdollisuus rahoitukseen sekä kotitalousvähennyksen hyödyntämiseen, ja tuomme mukanamme kaiken tarvittavan suojapressuista henkilönostimiin. Hoidamme korjaukset avaimet käteen- periaatteella sekä asiakaslähtöisin ottein, laatutuotteilla ja -menetelmillä aina kattosi parasta ajatellen. Toimialueeseemme kuuluu kattavasti muukin lähiseutu sekä Uusimaa; Hanko, Lohja, Inkoo, Siuntio, Kirkkonummi, Tammisaari, Karjaa ja Pohja. Kunnostukset pitävät kattosi toiminnassa mahdollisimman pitkään, ja ehjä sekä kaikin puolin käyttövarma kokonaisuus tuo parhaan suojan rakenteille. Hanki siis katolle tasokas palvelu helposti ja huokeasti kauttamme – ota yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous katon korjauksesta Raaseporissa!

Huopakaton korjaus Raasepori – kunnostukset suojaavat myös rakenteiden terveyttä

Huopakaton korjaus Raasepori, huolellinen ja laadukas toteutus kattotöihin hoituu osaajiemme toimesta. Huopakatolla, eli bitumikatolla korjaustarve paikantuu tyypillisesti katepinnan kulumiin. Mekaaniset sekä kemialliset rasitukset syövät suojaavan sirotteen pois, ja kun huopa kuivuessaan halkeilee, kate joutuu vaurioille alttiiksi. Kermeihin voi ilmestyä reikiä, painumia, repeämiä, ryppyjä tai vekkejä, joskus jopa suoranaisia pullistumia eli niin sanottuja huopakaton höyrypusseja. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa saumojen ja läpivientien kohdalta, sammaleen juurten sekä lumikuorman vuoksi tai vaikka myrskyvaurioiden toimesta. Kenties myrskytuuli riepotteli kattohuopia tai myrsky irrotti pellityksiä katolta, tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle.

Hoidamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Raaseporissa. Katsastamme vaurioiden luonteen sekä laajuuden, ja suhteutamme korjaustyöt sen mukaan. Käsittelemme kärsineet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, sekä asennamme vauriokohtiin tarpeen tullen nimenomaiset huopakaton paikkapalat. Kuprut eli höyrypussit leikkaamme auki pullistumien tasoitusta varten, minkä jälkeen tiivistämme katteen huolella takaisin vedenpitäväksi. Toteutamme Raaseporissa tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset, samaten myös kaikki huopakaton tulityöt sekä alushuovan ja umpilaudoituksen vaihdot. Lisäksi saat meiltä huopakaton sekä palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt, sekä huopakaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Peltikaton korjaus Raasepori, parantamassa kattosi toimintavarmuutta

Peltikaton korjaus Raasepori, paikkaamme katepinnan haastekohdat, kuten reiät ja ruostevauriot. Korroosio iskee herkästi etenkin hoitamatta jääneisiin pelteihin. Myös hyvin huollettu katto joutuu kuitenkin kärsimään sään- ja lämpötilanvaihteluista, kun sadevedet, uv-säteily, pakkanen ja jää saavat kattopellit elämään edestakaisin. Vähin erin kiinnikkeet antavat periksi ja peltien liitokset alkavat irvistää, jolloin vesitiiveys menetetään, ja katto lisäksi rämisee tuulella. Kun peltikatto vuotaa, voi vaurioita paikantua myös yläpohjan ja aluskatteen tienoille – vaikkapa aluskate saattaa olla vanhuuttaan kulunut ja sitä myötä kosteuden hapertama. Tai kenties kattoon ovat yllättäen iskeneet myrskyn tekemät tuhot, jotka voivat olla kaikkea katepinnan naarmuista rikkinäisiin välikaton rakenteisiin. Ehkä vaurioita syntyi, kun myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky muulla tavoin vioitti kattoa.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Raaseporissa edellyttää onnistuneet pohjatyöt, kuten lian sekä ruosteen poiston alustasta, niin että paikkauksesta saadaan pitävä. Useimmissa kohteissa järkevin ratkaisu on nykyisen peltikaton reikien paikkaus, sekä toisinaan yksittäisten kattopeltien vaihto, kun vauriot jäävät luonteeltaan paikallisiksi. Mikäli reikä löytyy kattopeltien kiinnikkeen kohdalta, teemme naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, sekä tarvittaessa kattopeltien lisäkiinnitykset, jos pellit on alun pitäen kiinnitetty liian harvaan. Saat meiltä peltikaton aluskatteen korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset, kastuneiden eristeiden uusimiset sekä yläpohjan lahovauriopaikkaukset. Kattopeltisepiltämme sujuvat myös peltikaton myrskyvaurioiden korjaukset Raaseporissa, sekä kattavat peltikaton kunnostukset kaikissa saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Raasepori, paikkaus palkitsee laadukkaalla ja pitkäikäisellä katolla

Tiilikaton korjaus Raasepori – meiltä saat ensiluokkaiset kunnostukset kohteeseen kuin kohteeseen. Tiilikatonkin saattavat äkisti rikkoa esimerkiksi myrskyvauriot. Kenties tuuli tai myrsky irrotti ja vei mennessään harjatiilen, kattotiilen tai reunatiilen. Tai sitten ongelmat alkoivat, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Useimmiten tiilikatto kuitenkin haurastuu pikkuhiljaa ympäristön kulutuksissa, kun tiiliä jäytävät sammal ja lumikuorma sekä toistuvat lämpötilanvaihtelut. Sammal syö tiilestä ravinteita sekä upottaa juurensa katteeseen, ja lumi taas voi painaa rakenteet notkolle tai aiheuttaa saumoihin vuotoja. Ikääntyvä tiilikatto myös imee kosteutta, joka vuoroin jäätyy ja sulaa, ja vähitellen jatkuva pakkasrapautuminen murentaa sekä rikkoo tiilet. Jos taas tiilikatto vuotaa rakenteisiin, on syytä tutkia yläpohjan tilanne – ehkä kaivataankin tiilikaton aluskatteen korjausta, tiivistystä sekä paikkausta.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Raaseporissa täytyy toteuttaa ajoissa, ennen kuin katto ehtii syyttä suotta ränsistyä remonttikuntoon. Tyypillisesti tiilikaton korjaustarve osoittautuu luonteeltaan varsin paikalliseksi, ja katolle riittävät täsmätoimet, kuten rikkinäisten kattotiilien vaihto. Saat meiltä myös tiilikaton yläpohjan paikkaukset ja myrskyvaurioiden korjaukset, painuneen rakenteen oikaisut sekä katon kunnostukset saarikohteissa. Tiilikaton korjaus Raaseporissa viimeistellään kuluneiden tiilten pintakäsittelyllä, jotta hapertunut kate saa taas pidettyä puolensa kosteutta ja kasvustoa vastaan.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Raasepori – asiakaslähtöiset ammattikorjaajamme parantavat kattosi turvaa

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Raasepori, sujuvalla ja siistillä laatupalvelulla asiantuntijoidemme toimesta. Aluskatteen tehtävä on poistaa rakenteista sekä ulkoa että sisältä tuleva kosteus. Kun aluskate vuotaa, syyksi voivat paljastua alkuperäisen asennuksen virheet, kuten puutteelliset eristys- tai tuuletusratkaisut esimerkiksi läpivientien kohdalla. Pienikin vuoto saattaa yläpohjassa aiheuttaa mittavan kokoluokan haasteita, joten paikkauksiin on paras ryhtyä ensi tilassa epäkohtien havaitsemisen jälkeen. Meiltä saat ensiluokkaiset aluskatteen kunnostukset kaikenlaisissa kohteissa – niin peltikaton kuin tiilikatonkin aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Raaseporissa.

Paikkaamme reiät ja repeämäkohdat sekä muut mekaaniset vauriot, ja kattotöiden yhteydessä silmäilemme läpi myös yläpohjan kunnon sekä tilanteen. Jos katolta paljastuu kastuneita villoja, lahovaurioita tai kondenssiongelmia, hoidamme täydellä ammattitaidolla tällaisetkin haastavat täsmätyöt. Suoritamme aluskatteen korjaukset ja paikkaukset minkä tahansa elementin suhteen, myös jiiristä ja sisätaitteesta sekä esimerkiksi savupiipun kohdalta. Toteutamme aluskatteen ylösnostot sekä tarkan tiivistämisen savupiippuun, ja asennamme jiireihin oikeaoppiset, kahdensuuntaiset aluskatteet. Lisäksi teemme aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Raaseporissa läpivientien kohdalta; kattoikkunan, ilmanvaihtoputken, kattoluukun, kattovalokuvun sekä viemärintuuletusputken kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Raasepori – korjaus turvaa osaltaan myös kattosi tulevia vuosia

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Raasepori – korjaus vahvistaa kattosi vedenpitävyyttä ja rakenteiden täyttä turvaa. Läpiviennit muodostavat selkeän vuotoriskin, sillä ne puhkaisevat vesikatteen sekä aluskatteen. Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Raaseporissa, meiltä saat katollesi pätevät tekijät sekä ensiluokkaiset tuotteet. Suoritamme katon korjaukset vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun kohdalta, sekä savupiipun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun vuotavan läpiviennin kohdalta. Vaihdamme falskaavat tiivistykset ja aikansa eläneet suojapellit. Asennamme myös läpivientien tiivistekappaleet sekä puuttuvat aluskatteen ylösnostot.

Meiltä saat parhaan avun, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Raaseporissa, ja toteutamme taidolla muutkin korjaukset kattosi tilanteen mukaan. Tiivis ja toimiva katto palvelee pitkään talosi suojana – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjaustöistä!

Scroll to Top