KATTOHUOLLOT KAIKILLA HERKUILLA
Kokemusta, osaamista, palvelualttiutta, välineet ja työkalut, kaikki löytyy!

Katon korjaus Pukkila

Katon korjaus Pukkila – kunnostamme kattosi vauriokohdat huolellisin ammattiottein. Korjaustarvetta syntyy jokaisella katolla ennemmin tai myöhemmin. Katto voi vuotaa esimerkiksi savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta, tai kenties täytyy toteuttaa vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys. Uudemmalla katolla riittävät yleensä pienet, paikalliset täsmätyöt. Vanhempi katto taas voi vaatia osakseen jo kattavampia kunnostustoimia. Katepintaan iskevät vuosien varrella monenlaiset ulkoiset rasitukset, kuten kosteus, sammal, lehtiroska, siitepöly, uv-säteily ja lämpötilanvaihtelut. Pikkuhiljaa pellit ruostuvat, tiili murentuu ja huopa halkeilee. Tilannetta pahentavat vielä kattohuollon laiminlyönti sekä alkuperäisen asennuksen virheet. Toisaalta korjaustarve voi hyvin yllättää uuden ja terveenkin katon, mikäli paikalle osuvat odottamattomat lumi- tai myrskyvauriot. Ehkä rakenteita rikkoutui, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle, tai sitten lumi irrotti kattoläpiviennin, lumiesteen tai tikkaat, niin että kattoon tuli reikä.

Hoidamme sujuvat katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Pukkilassa, yksittäisen kattovuodon tiivistyksestä lumi- sekä myrskyvaurioiden korjauksiin. Teemme kastuneiden villojen tai laudoituksien vaihdot sekä katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden paikkaukset, kattoturvatuotteiden kunnostukset samoin kuin aluskatteen ja läpivientien korjaukset. Käsiimme voit uskoa kaikenlaiset kohteet riippumatta katon mallista tai materiaalista: harja-, auma-, tasa- sekä taitekatot pellistä tiileen ja huopakatteeseen. Suoritamme siististi niin omakotitalon, kesämökin, autotallin kuin varaston katon korjaukset, kunnostukset kaikkiin asuin- ja ulkorakennuksiin sekä myös saaressa sijaitseviin kohteisiin.

Ammattilaistemme kattotöitä voit hyödyntää verotuksessa kotitalousvähennyksen kohdalla, ja sivujemme kautta on kuluihin haettavissa joustavaa, luotettavaa rahoitusta. Hoidamme korjaukset laatutuottein sekä asiantuntevin ottein, avaimet käteen- periaatteella aina kattosi ehdoilla ja parhaaksi. Toimialueeseemme kuuluu kattavasti muukin lähiseutu ja Uusimaa; Myrskylä, Askola, Mäntsälä, Pornainen, Lapinjärvi ja Hyvinkää. Ajoissa tehty katon kunnostus säästää isommilta ja vakavammilta vaurioilta – ota siis yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous katon korjauksesta Pukkilassa!

Huopakaton korjaus Pukkila, paikkaus hoituu toimestamme haastaviinkin kohteisiin

Huopakaton korjaus Pukkila – taitavat paikkauksemme palauttavat katollesi parhaan teknisen toimivuuden. Huopakatto, eli bitumikatto kärsii ajan saatossa monenlaisista ympäristön kulutuksista. Mekaaninen sekä kemiallinen rasitus iskevät varsinkin vanhempaan huopaan, ja kun suojaava sirote kuluu kermeistä pois, kate joutuu vaurioille alttiiksi. Katteeseen voi ilmestyä reikiä, painumia, vekkejä, ryppyjä tai repeämiä, joskus jopa silminnähtäviä pullistumia eli niin kutsuttuja huopakaton höyrypusseja. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa saumojen tai läpivientien kohdalta. Liitoksia nakertavat sammaleen juuret sekä talvella lumikuorman paine. Vielä eräs vaarallinen vaihtoehto ovat huopakaton myrskyvahingot, jotka voivat saada aikaan tuhoisaa jälkeä uudella ja terveelläkin katolla. Ehkä huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle, tai kun myrskytuuli riepotteli kattohuopia tai myrsky muuten vioitti kattoa.

Meiltä saat huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Pukkilassa, katepinnan paikkauksista huopakaton tulitöihin sekä myrskyvaurioiden korjauksiin. Käsittelyaineet ja paikkaustavat katsomme tarkasti vaurioiden mukaan, jotta lopputulos on luonteeltaan siisti ja pitävä sekä mahdollisimman pitkäikäinen. Esimerkiksi pienehköille katepinnan kulumille voi riittää kunnostus massalla, kun taas isompiin vauriokohtiin täytyy kenties asentaa erityiset huopakaton paikkapalat. Tiivistämme sammaleesta kärsineet saumat ja kiinnitämme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta. Kuprut eli höyrypussit puolestaan viillämme auki, jotta kate päästään tasoittamaan kuntoon. Toteutamme Pukkilassa myös huopakaton alushuovan ja umpilaudoituksen vaihdot, samoin taitoa vaativat tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Lisäksi saat meiltä huopakaton sekä palahuopakaton korjaustyöt saarikohteissa. Katto kuin katto ja työ kuin työ, käsissämme homma hoituu!

Peltikaton korjaus Pukkila – tuloksena tyylikäs ja pitävä suoja

Peltikaton korjaus Pukkila, kokeneet kattopeltiseppämme hoitavat epäkohdat tyylillä kuntoon. Myös peltikattoon saattavat päästä käsiksi myrskyn tai lumen aiheuttamat vauriot. Kenties tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten lumi riuhtoi alustasta irti tikkaat sekä kattosillat, niin että peltiin tuli reikiä. Myös arkisemmat sään- ja lämpötilanvaihtelut koituvat katon haasteeksi, kun aurinko, sadevedet, pakkanen ja jää saavat kattopellit elämään edestakaisin. Tuloksena kiinnikkeet höllentyvät ja peltien liitokset alkavat irvistää, jolloin vesitiiveys on mennyttä, ja katto lisäksi rämisee tuulella. Jos taas peltikatto vuotaa rakenteisiin, on syytä tutkia yläpohjan tilanne – vaikkapa aluskate saattaa olla vanhuuttaan kulunut tai alkujaan virheellisesti asennettu. Peltikaton ehdoton arkkivihollinen puolestaan on kattoa riuduttava ruoste, ja korroosio valloittaa tehokkaasti etenkin hoitamatta jääneet pellit.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Pukkilassa aloitetaan tilannekartoituksesta. Etsimme ongelmien tarkan syyn ja sijainnin, ja tutkimme mahdolliset vahingot. Kun vauriot jäävät luonteeltaan paikallisiksi, riittää nykyisen peltikaton reikien paikkaus, sekä toisinaan yksittäisten kattopeltien vaihto, jos se kohdekatolle on kätevämpi ratkaisu. Toteutamme myös kattopeltien naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, sekä tarvittaessa lisäkiinnitykset kattopelteihin, jos alkuperäinen asennus on tehty liian harvaan. Saat meiltä niin ikään sujuvasti peltikaton korjaustyöt yläpohjan osalta, ja hoidamme peltikaton aluskatteen korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Lisäksi suoritamme peltikaton lumi- sekä myrskyvaurioiden korjaukset Pukkilassa, sekä pienet ja suuret peltikaton kunnostukset kaikissa saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Pukkila, paikkaus pitää kattosi käyttövarmuutta yllä

Tiilikaton korjaus Pukkila – taitava palvelu kattosi tarpeisiin asiantuntijoidemme toimesta. Vankkatekoinen tiilikattokaan ei loputtomiin vastusta sään ja ympäristön kulutuksia. Muun muassa sammal ja jäkälä tarttuvat juurillaan huokoiseen tiileen, ja ne syövät katteesta mineraaleja sekä tuovat mukanaan kosteutta. Talvella lisää vaikeuksia tuottaa katon päälle kertyvä lumikuorma, sillä lumi saattaa painaa rakenteet notkolle tai työntää vettä sisään saumoista. Ikääntyvä tiilikatto myös haurastuu hiljalleen pakkasrapautumisen kourissa, kun katteen sitoma kosteus säänvaihteluissa yhä uudelleen jäätyy ja sulaa. Lopulta tiilet rikkoutuvat niin, että vesi päätyy ruodelautoihin. Kun tiilten kiinnityskohdat pikkuhiljaa lahoavat, katto alkaa painua alaspäin. Tiilikaton kohtaloksi saattavat koitua myös yhtäkkiset myrskyvauriot, jolloin tuhot voivat vaihdella katepinnan naarmuista rikkinäisiin välikaton rakenteisiin. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti harjatiilen, kattotiilen, reunatiilen tai tiilikaton pellitykset, tai sitten vahinkoa syntyi, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Pukkilassa tarkoittaa yleensä täsmätoimia, kuten irronneiden peltien kiinnitystä sekä rikkinäisten kattotiilien vaihtoa. Olennaista on, että kunnostuksiin ryhdytään riittävän hyvissä ajoin; näin vältetään vakavammat kosteusvauriot ja turhat, ennenaikaiset remontit. Jos tiilikatto vuotaa rakenteisiin, teemme yläpohjan lahovauriopaikkaukset, sekä taitavat tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Pukkilassa. Oikaisemme painuneen rakenteen ja toteutamme tiilikaton myrskyvaurioiden korjaukset, samoin kaikki tiilikaton kunnostukset myös saaressa sijaitsevissa kohteissa. Tiilikaton korjauksen ja paikkauksen päätteeksi pintakäsittelemme kärsineet tiilet. Näin rapautunut kate saa taas toimivan suojan säätä ja sammalta vastaan.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Pukkila, räätälöimme paikkaukset kattosi tarpeisiin

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Pukkila – pitävät kunnostukset auttavat yläpohjaa säilymään kuivana ja terveenä. Aluskatetta tarvitaan suojaamaan rakenteet tihkuva ja vesikaton ohi jostain syystä päässeen kosteuden vaaroilta. Jos aluskate kuitenkin on reikäinen tai revennyt, tai roikkuu irti paikoiltaan, ei vedenpoisto toimi toivotulla tavalla, vaan kosteus jää kalvamaan yläpohjaa. Mikäli korjaaviin toimiin ei viipymättä ryhdytä, tiedossa voi olla kattavia haasteita; kosteus-, home- tai lahohaittoja sekä suoranaisia sisäilmaongelmia. Meiltä saat pätevät ja kokeneet tekijät kaikkiin aluskatteen korjauksiin – teemme peltikaton sekä tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Pukkilassa.

Paikkaamme aluskatteen yksittäiset reiät sekä muut mekaaniset vauriot, ja tarvittaessa vaihdamme repeämäkohtiin uutta aluskatetta tilalle. Tärkeässä roolissa aluskatteen kannalta on riittävä ilmanvaihto, joten kohennamme myös eristystä tai välikaton tuuletusta, jos se kondenssiongelmien takia on tarpeen. Saat meiltä aluskatteen korjaukset ja paikkaukset katon kaikkien elementtien osalta, kuten jiiristä ja sisätaitteesta sekä vaikkapa savupiipun kohdalta. Asennamme jiirien laudoitukset, saumaukset sekä pellitykset viimeisen päälle, ja toteutamme aluskatteen ylösnostot sekä huolehdimme tiivistämisen savupiippuun. Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Pukkilassa sujuu meiltä myös läpivientien kohdalta, kuten kattoikkunan, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken, kattoluukun ja kattovalokuvun kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Pukkila – korjaus ja paikkaus ovat parannuksia kattosi turvaan

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Pukkila – korjaus varmistaa läpivienneille parhaat oltavat niin vesikatteen kuin yläpohjankin osalta. Läpivienteihin sisältyy merkittävä vuotoriski, sillä ne puhkaisevat vesikatteen ja aluskatteen. Kun huomaat, että kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Pukkilassa, kutsu paikalle kokeneet osaajamme toteuttamaan tarvittavat paikkaukset. Hoidamme katon korjaukset vuotavan savupiipun, kattoikkunan ja kattovalokuvun kohdalta, sekä kattoluukun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun vuotavan läpiviennin kohdalta. Vaihdamme kuluneet suojapellit ja vanhuuttaan vuotavat tiivisteet. Lisäksi asennamme aluskatteen ylösnostot sekä läpivientien tiivistekappaleet.

Tiedämme mitä tehdä, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Pukkilassa – ota siis yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous katon korjauksesta sekä paikkauksesta!

Scroll to Top