Web
Kattohuollot kaikilla herkuilla

Kokemusta, osaamista, palvelualttiutta, välineet ja työkalut, kaikki löytyy!

Katon pesut ja puhdistukset
Katon maalaus ja pinnoitus
Sammaleentuhokäsittelyt
Lumenpudotukset ja jään sulatukset
Muut kattohuollot

Sammaleen poisto katolta ekologisella tuhokäsittelyllä

Sammal on tiilikaton ja huopakaton vihollinen numero 1. Sammal tuhoaa katteen hitaasti, mutta varmasti ja voi katon tiiveyden kustannuksella aiheuttaa suuriakin vahinkoja kosteusvaurioiden myötä. Sammal on sitkeä vieras. Kun katto on vielä hyvässä pinnoitteessa, voi sammaleenpoistoon riittää harjaus. Kun kate on vanhempi ja huokoisempi, alkaa sammal kasvattaa juuriaan katteen sisään. Tällöin harjaus ei enää tuota toivottua tulosta ja on aika ryhtyä järeämpiin otteisiin. Varsinkin talvi on sammaleista kattoa tuhoavaa aikaa, kun vesi pääsee juuria pitkin tiilien tai huovan pinnan alle ja aiheuttaa edestakaisin sulaessaan sekä jäätyessään pakkasrapautumista.

Me toteutamme tehokkaat ja ekologiset sammaleentuhokäsittelyt lukemattomien kohteiden kokemuksella. Teemme pohjatyöt huolella, eli tarkistamme katon tiiveyden ja vaihdamme rikkinäiset tiilet ehjiin. Pesemme katon ja käsittelemme sammaleenpoistoaineella, jonka jälkeen palautamme katon suojan laadukkaalla pinnoituksella. Kattosi palvelee sinua ja suojaa taloasi taas seuraavat vuosikymmenet.

Kun kate on sammalvapaa ja kunnossa, kannattaa meidät muistaa puolivuosittain katon puhdistuksen tiimoilta. Katon kevät ja syyshuollot varmistavat sen, että sammal pysyy poissa mahdollisimman kauan. Samalla tulee aina tarkistettua kattosi yleiskunto. Katteen pinta silmäillään, läpiviennit katsastetaan, kattotuotteiden kiinnityksistä huolehditaan ja kurkistamme jopa yläpohjaan. Tämän tarkistuksen teemme veloituksetta kaikkien kattotöiden yhteydessä.

Ota yhteyttä kun sammal valtaa kattoasi, me tulemme häätämään kutsumattoman vieraan pois.

Sammaleenpoisto katolta
Sammal tunkeutuu katteeseen ja aiheuttaa tiilien halkeilemista ja saumojen avautumista.
Vieritä ylös