KATTOHUOLLOT KAIKILLA HERKUILLA
Kokemusta, osaamista, palvelualttiutta, välineet ja työkalut, kaikki löytyy!

Korjaustöillä pidetään katto toimintakunnossa ja vesi poissa asuintiloista

Oli katto sitten kovaa tiiltä, lujaa peltiä tai kestävää huopaa, oli sen rakentamiseen käytetty markkinoitten laadukkaimpia materiaaleja ja oli rakentamassa sitten parhaat ammattilaiset, tulee silläkin silti auttamatta eteen päivä, jona se joutuu korjauksen kohteeksi. Aika ja ympäristö – etenkin Suomen ajoittain hyvin haastavat sääolosuhteet – kuluttavat jokaista kattoa mallista ja koosta riippumatta. Keväisten räntäsateitten, syysmyrskyjen sekä talven paksujen lumikinosten lisäksi kattoa kuluttavat muun muassa ilmansaasteet sekä jopa auringon uv-säteily. Jo elämää nähnyt katto voi yllättäen päästää hapertuneista saumoistaan sisään jopa vettä, kun taas uudempien kattojen vuoto-ongelmat alkavat usein odottamattomien tapahtumien kuten esimerkiksi lumi- tai myrskyvaurioiden seurauksena. Alas vyöryvä lumi saattaa vetäistä mukanaan niin rännit, tikkaat kuin lumiesteet, jotka repäisevät kiinnikkeistään irrotessa tai alas syöksyessään palan katetta mukanaan. Kovalla tuulella kattoa vasten saattaa lennähtää raskaampi oksa tai kaatua jopa kokonainen puu.

Johtui katon korjaustarve sitten äkillisestä tapaturmasta tai iän tuomasta kulumasta, saat korjaustoimenpiteet kaikenlaisille katoille meiltä Kattohuollolta. Meidän tiimimme koostuu kokeneista konkareista, joilta löytyy sitä joka katon kaipaamaa rautaista ammattitaitoa, minkä avulla korjataan hankalammatkin ongelmat – aina vuotopaikkauksista, aluskatteen kunnostukseen sekä läpivientien tiivistykseen. Me olemme nähneet paljon ja kunnostaneet monenlaisia kohteita. Meitä ei siis hätkäytä haastavammatkaan olosuhteet, vaan me korjaamme kaikki katot materiaalista, kattomuodosta ja rakennuksesta riippumatta. Työn teemme aina alusta loppuun, yhtäkään työvaihetta unohtamatta, pyrkien asiakastyytyväiseen sekä laadukkaaseen lopputulokseen.

Meille Kattohuollolla on tärkeää, että katto nähdään aina kokonaisuutena, jonka täytyy toimia saumattomasti, jotta se pystyy tarjoamaan rakennukselle tarvittavan suojan. Yksikin pieneltä tuntuva vika voi aiheuttaa dominoefektin nopeasti, joten ongelmia on tärkeä osata ennakoida. On paljon helpompaa ja halvempaa korjata pieni vuoto kuin uusia koko yläpohja lahovaurioiden sekä kosteudesta kärsineitten eristeitten takia. Jotta tätä ennakointia voidaan kuitenkin käytännössä toteuttaa, on katon todellista kuntoa pyrittävä kartoittamaan riittävän usein. Tästä syystä meillä on tapana toteuttaa kattava katon yleistarkastus joka kerta katolle kiivetessämme – ihan vain pientenkin huoltotöiden yhteydessä. Ja veloituksetta tottakai. Tähän tarkastukseen kuuluu muun muassa katteen pinnan tarkastus, jonka avulla pyrimme määrittämään ovatko peltikaton kattopellit ehjiä, maalipinta riittävästi ruosteelta suojaava, löytyykö ruostetta ja pitävätkö pellin kiinnitykset. Etsimme tiilikatolta rikkinäisiä tiiliä ja huopakatolta rakoilevia saumoja sekä repeämiä.  Varmistamme myös, ettei sammal ole vallannut itselleen tilaa lappeilla. Jiirien sekä harjatiivisteen tiiveydenkin varmistamme. Mahdollisia vuotoja etsimme myös usein niille alttiista läpivienneistä kuten savupiipuista, liesituulettimien hormeista, huippuimurin putkista sekä kattoluukuista. Kattotuotteiden ja kattoturvatuotteiden kuten lapetikkaitten, kattosiltojen sekä lumiesteitten kunnolliset kiinnitykset sekä toimintakunnon haluamme myös vilkaista käyntimme yhteydessä. Samalla kurkistamme vielä kattoa ympäröiviin ränneihin tarkistaaksemme niiden toimivuuden, kaadon, saumauksen sekä kiinnityksen. Ja mikäli yläpohjaan on jokin kulkureitti, käymme siellä etsimässä mahdollisia valumajälkiä, kastuneita eristeitä sekä huonoon kuntoon päässyttä aluskatetta. Näin voimme ennakoida mahdollisimman hyvissä ajoin monia ongelmia, jotka saattaisivat myöhemmin nostaa päätään. Ja jos jotain huomiotamme vaativaa katolta käyntimme yhteydessä löytyisi, voisimme tuoda havaintomme esiin pikaisesta tehden sinulle samalla tarjouksen vaadittavista kunnostustöistä.

Vaikka katto vuotaisi kovastikin, saattaa moni empiä ammattilaisen kutsumista paikalle kovien kulujen pelossa. On totta, ettei kattotöitä – edes niitä välttämättömiä – usein lueta kotitalouden halvimmiksi operaatioiksi, mutta meillä Kattohuollolla hinnoittelu on reilua sekä summat kustomoitu kattokohtaisesti. Sitä paitsi, mitä aiemmin vuotavan katon korjauttaa, sitä halvemmaksi korjaustyöt tulevat, kun taas pidemmälle edennyt ja laajemmalle levinnyt vuoto usein kustantaa enemmän. Näissä asioissa ei siis kannata jäädä aikailemaan, vaan ryhtyä toimeen heti. Ymmärrämme kuitenkin, ettei kaikilla ole pulleaa säästötiliä pahan päivän varalle, joten olemme pyrkineet tarjoamaan asiakkaillemme helpotusta kustannusten kattamiseen. Kaikkiin Kattohuollon kattotöihin on mahdollista saada kätevä rahoitus, jota voi hakea helposti kotisivujemme kautta. Näin maksaminenkin helpottuu, kun koko summaa ei tarvitse kaapia säästötililtä. Kotiin tai vapaa-ajan asuntoon ammattilaisella teetetystä kattotyöstä on yksityistalouden mahdollista saada myös kotitalousvähennystä, joten sitäkään ei kannata unohtaa netissä surffaillessa hakea.

Korjaustöillä pidetään katto toimintakunnossa

Osaavat kattokorjauksen ammattilaiset palvelevat ympäri Suomea, mm. näillä paikkakunnilla:

Askola, Espoo, Hanko, Helsinki, Hyvinkää, Hämeenlinna, Inkoo, Järvenpää, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Lahti, Lapinjärvi, Lohja, Loviisa, Myrskylä, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen, Porvoo, Pukkila, Raasepori, Riihimäki, Salo, Sipoo, Siuntio, Tampere, Turku, Tuusula, Vantaa ja Vihti.

Meiltä kattava tarjonta erilaisia katon kaipaamia korjauspalveluita

Katto voi kaivata monenlaista apua erilaisiin ongelmiin, sillä yhdellä toimenpiteellä ei ratkaista joka katastrofia. Näin ollen meidänkin kattopalvelumme tarjoaa värisuoran erilaisia katollesi suoritettavia toimenpiteitä. Oli kattosi vaiva siis millainen tahansa, voimme me hoitaa sen pois päiväjärjestyksestä. Jos kattoosi on muodostunut isompi reikä tai railo, voimme me korjata tai paikata sen, jotta pinnasta saadaan taas vesitiivis. Vuodot syntyvät usein hieman eri mekanismilla katemateriaalista riippuen, joten kaivatut korjaustoimenpiteetkin vaihtelevat keskenään. Kattohuopa saattaa revetä sekä reikiintyä, jolloin reiät tulee paikata tai huopa vaihtaa kokonaan uuteen. Palahuopaa voidaan joutua kiinnittämään, vaihtamaan tai uudelleen saumaamaan, jotta se saadaan pidettyä tiiviinä. Tiilikaton tiilet saattavat irtoilla tai murtua, jolloin ne voidaan vaihtaa uusiin. Eikä sekään ole harvinaista, että peltikaton pellit tai peltilistat irtoilisivat kiinnikkeistään tai muutoin rikkoutuisivat esimerkiksi ruosteen nakertaessa niitä, mistä seuraa usein peltien uudelleen kiinnitys, paikkaus tai rikkinäisten yksilöiden vaihto uusiin. Me kiinnitämme myös paikoiltaan pudonneet rännit sekä vesikourut ja paikkaamme ne, jotka ovat esimerkiksi ruosteen syömiä.

Katon vuotoalttiimpina kohtina pidetään usein sen läpivientejä. Jos ne pääsevät vuotamaan, saattaa vesi kulkeutua syvällekin rakenteisiin. Siksi vuotavaa läpivientiä kannattaa pyytää aina tiivistämään alan ammattilainen. Yleisesti kaikkien läpivientien tiivistyksen lisäksi meiltä saat myös esimerkiksi vuotavan kattoikkunan korjauksen, tiivistyksen tai vaihdon. Muita katon osia, joiden vuotamattomuudesta on tärkeä huolehtia ovat erilaiset jiirit, jotka voimme tarvittaessa uudelleen saumata. Myös räystäslaudat ja pellit saat vaihdatettua meidän kauttamme emmekä jätä sinua pulaan edes seinällenostopeltien tai päätypeltien korjaustarpeen ilmetessä. Me janoamme haastetta emmekä epäröi ryhtyä haastavampiinkin korjaustoimenpiteisiin. Jos lumi on painanut katon notkolle, voimme sen oikaista. Tai mikäli puuosat ovat päässeet lahoamaan, vaihdamme me ne uusiin. Aluskatteenkin pistämme uuteen uskoon. Toisinaan rysähtää oikein kunnolla. Puu saattaa kaatua katon päälle tai kinos vetää katolta tikkaat mukanaan. Tällöinkin sinun kannattaa olla oitis yhteydessä meihin Kattohuollolla, niin me hoidamme homman kuntoon.

Me korjaamme, paikkaamme ja tiivistämme kaikenlaiset katot

Sen lisäksi, että meiltä Kattohuollolta löytyy tietotaito korjata, paikata sekä tiivistää mitä erikoisimmat vuodot, hoituvat toimenpiteet millaisella katolla tahansa. Tällä tarkoitamme, että me todella korjaamme kaikki katot niiden materiaalista, rakennustyypistä tai profiilista riippumatta. Oli vuotava katto sitten rivitalon, kerrostalon, omakotitalon, kesämökin, varastorakennuksen, piharakennuksen, ulkosaunan, tallin tai autokatoksen katto, hoituu korjaus meidän tiimiltämme. Emme siis keskity pelkästään yksikerroksisiin omakotitaloihin, vaan kiipeämme korkeittenkin hallien huipulle tai etsimään vaikka pienen ulkohuussin revennyttä huopaa. Me emme epäile ryhtyä korjaustoimiin myöskään jyrkillä harjakatoilla tai yksilappeisilla pulpettikatoilla. Hoidamme kuntoon kaikenmalliset sekä mitä erikoisemman muotoiset katot. Meiltä saa siis avun niin mansardikaton kuin aumakatotkin kunnostamiseen, sillä yksikään katto tai kohde ei ole immuuni ongelmille.

Onneksi olemme taitavia käsittelemään myös erilaisia katemateriaaleja, sillä eri tyyliset katot poikkeavat toisistaan myös käytettyjen rakennusmateriaalien osalta. Oli kate sitten lukkosaumattua tai konesaumattua peltiä, alumiinia tai kuparia, onnistuu meiltä jokaisen metallikaton korjaus sekä paikkaus. Pelti alalajeineen ei kuitenkaan ole suinkaan ainoa materiaali, jonka käsittely luontuu meidän tiimiltämme, vaan myös erilaiset tiili- ja huopakatot saavat avun taitavilta kattotyöntekijöiltämme vuodon koittaessa. Me korjaamme niin betoni- kuin savitiilisetkin katot ja paikkaamme revenneet huopakatot, olivat ne sitten palahuopaa tai bitumikermiä. Meiltä löytyvät kaikki tarvittavat välineet sekä työkalut tarvittavien korjaustoimenpiteitten sekä isompien paikkausten toteuttamiseen. Jälki on siistiä sekä toteutus niin tarkkaa, ettei korjattu tai paikattu kohta erotu juuri muusta katteesta. Lopputulos on siis ehjä ja yhtenäinen, ei lainkaan paikkaillun tai kokoon parsitun näköinen.

Pelti-, tiili- sekä huopakaton katemateriaalikohtaiset korjaustyöt

Kuten jo todettu, me korjaamme kaikenlaiset ja -materiaaliset katot. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että jokainen korjaustoimenpide on edellistä vastaava. Oikeastaan kattojen korjaustavat sekä tarpeet ovat monella tapaa materiaalikohtaisia ja näin ollen vaihtelevat paljonkin keskenään. Vaikka vika pelti- sekä huopakatolla olisi sama – esimerkiksi sauman vuoto – löytyy molemmille eri korjausprotokollat ja tarvikkeet niiden toteuttamiseen. Olisihan se helppoa, jos jokaiseen ongelmaan olisi tarjolla sama ratkaisu, mutta valitettavasti jokainen materiaali vaatii erilaisen käsittelyn pysyäkseen vesitiiviinä. Esimerkiksi huopakaton paikkaus toteutetaan joka massalla tai huopaa vaihtamalla, kun taas tiilikaton vuotaessa pitää vaihtaa rikkinäiset tiilet ehjiin. Peltikaton kohdalla paikkaamistapa päätetään tapauskohtaisesti. Niillä reikiä voidaan ongelmasta riippuen paikata, tai muuten hyväkuntoisen katon peltejä vaihtaa yksitellen uusiin.

Katteet rikkoutuvat tai alkavat vuotaa materiaalistaan riippuen usein eri kohdista sekä eri mekanismien myötä – huopakatto repeytyy, peltikatto ruostuu ja tiilikatosta irtoaa tiili. Mutta on myös kaikille kattomateriaaleille yhteisiä tyyppivikoja. Tällaisia ongelmia, joita voi kohdata mistä materiaalista rakennetulla katolla tahansa, ovat muun muassa läpivientien tai saumojen vuoto, katteen reiät, kuluneet rännit tai aluskatteen rikkoutuminen. Näihinkin – kuten myös kaikkiin erilaisille katetyypeille ominaisiin ongelmiin – löytyy ratkaisut laaja-alaisen kokemuksen kaikista kattomateriaaleista omaavilta ammattilaisiltamme. Meidän käsiimme voit luottaa niin peltikatot, tiilikatot kuin huopakatotkin vuodon koosta tai sijainnista riippumatta.

Katon kunnostus korjaamalla kannattaa vain tiettyyn pisteeseen saakka

Katon korjaaminen ehkäisee laajemmat vuotovauriot ja lykkää kattoremonttia. Mutta sekin on järkevää vain tiettyyn pisteeseen asti. Kun katto alkaa kulua kauttaaltaan ja vaurioita ilmaantuu tihenevään tahtiin, voi erilaisia korjaustoimenpiteitä joutua toteuttamaan jatkuvasti. Tällöin talousbudjettista voi joutua käyttämään leijonan osan ruokapöydän antimien sijaan erilaisten vuotojen paikkaukseen. Eikä se ole millään tavalla tarkoituksenmukaista. Jos rahaa ei riitä korjaustöiltä enää elämiseen, on korkea aika alkaa pohtia kattoremonttia. Oikeastaan remonttiin kannattaa harkita ryhtyvänsä jo ennen niin tiukille joutumista. Kattoremontti kannattaa toteuttaa mieluummin tarpeeksi ajoissa, yläpohjan sekä muiden kattorakenteiden ollessa vielä ehjiä. Ne alkavat kärsiä tuhoja usein siinä vaiheessa, kun kulunut katto on tullut siihen pisteeseen, että se on alkanut päästää jo vettä lävitseen. Jos vesikatteen alla sijaitsevat puiset rakenteet pääsevät lahoamaan tai eristevillat homehtumaan, pitää nekin vaihtaa remontin yhteydessä uusiin. Hyvät villat menevät hukkaan ja korjaus vaatii niin enemmän aikaa kuin varojakin. Toki pitkälle edennyt vuoto saattaa aiheuttaa myös homeongelman, jolla voi taas olla kauaskantoisemmat seuraukset. Näin ollen kattoa ei kannata yrittää itsepintaisesti korjauttaa kerta toisensa jälkeen, jos ainoa tapa todella ehkäistä vuotojen eteneminen on kattoremontti.

Järkevästi aikataulutettu kattoremontti säästää niin vaivaa kuin paljon rahaakin. Liian varhain siihen ei kannata ryhtyä, jos pienet korjaukset riittävät ylläpitämään katon toimintakuntoa, mutta turhaan sitä ei kannata myöskään lykätä, jos tarve on ilmeinen. Mutta mistä sitten tietää, koska on kattoremontin aika? Yksinkertaista vastausta ei ole, sillä tilanteet poikkeavat toisistaan. Tästä syystä jokaisen katon kohdalla arvio tulisi tehdä tapauskohtaisesti katon kokonaiskunto huomioon ottaen. Mutta kun esimerkiksi huopakatolle alkaa ilmaantua lukuisia repeämiä, painaumia tai kupruja, tiilikatolla haljenneet sekä rapautuneet tiilet valtaavat alaa ja peltikatolta löytyy enemmän ruostunutta kuin ruostumatonta peltiä, eivät pienet korjaukset useinkaan enää riitä. Tällöin usea ehkä tunnistaa kattoremontin tarpeen jo kolkuttelevan ovellaan ja osaa kääntyä kattoalan ammattilaisen puoleen. Me Kattohuollolla tulemme apuun ja toteutamme kattoremontin, kun vanha katto ei enää paikkailusta hyödy. Älä siis odota, että katteesta läpi vuotava vesi pääsee homehduttamaan alusrakenteet kauttaaltaan ennen kuin uskallat pyytää remonttireiskan paikalle, vaan soita meille jo mieluummin tänään.

Katon säännölliset huollot paljastavat myös akuutit korjaustarpeet

Sen lisäksi, että säännölliset kattohuollot pidentävät katon ikää ja pitävät korjaustarpeet kurissa, auttavat ne paljastamaan myös katolla ilmenevät korjaustarpeet. Näin siis ainakin meillä Kattohuollolla, sillä joka kerta katolle kiivetessämme – minkä tahansa huollon takia – emme vain toteuta tarvittavia toimenpiteitä, vaan katsastamme samalla myös koko katon yleiskunnon. Eli vaikka kutsuisit meidät vain puhdistamaan rännit roskista tai vaihtamaan pari haljennutta kattotiiltä, käymme läpi niin läpiviennit, katteen pinnan, kattoturvatuotteet kuin muut katon elementit etsien ongelmia sekä korjaustarpeita. Jos meillä on pääsy yläpohjaan, käymme siellä asti kurkistamassa, miltä aluskate näyttää, onko villoihin tai puurakenteisiin kerääntynyt kosteutta ja onko näkyvissä mahdollisia valumajälkiä. Tämä siksi, että vain säännöllisesti kattoa tarkastelemalla voidaan havaita etenevät vaivat ja pysyä kartalla katon todellisesta voinnista.

Kattoa kuin kattoa – niin uutta kuin iäkkäämpääkin – tulisi huoltaa muutaman kerran vuodessa. Usein huollot kannattaa ajoittaa kevääseen ja syksyyn, millä varmistetaan, että katto on valmista ottamaan vastaan tulevan vuodenajan haasteet. Vuosittain tehtäviä huoltotoimenpiteitä ovat muun muassa katon puhdistus roskista ja liasta, rännien tyhjennys sekä niiden kiinnitysten ja kaadon tarkistus. Näiden ohella on hyvä varmistaa myös läpivientien, saumausten sekä jiirien tiiveys. Eikä erilaisten kattotuotteiden, kuten lumiesteitten, kattosiltojen ja lapetikkaitten kiinnitystä sekä toimivuuttakaan tule myöskään unohtaa. Osa huoltojen yhteydessä toteutettavista toimenpiteistä on hyvin katemateriaalikohtaisia. Esimerkiksi peltikattoa huollettaessa kannattaa sen pinnan kuntoon sekä peltien kiinnitykseen kiinnittää erityistä huomiota. Joskus peltikatto saattaa vaatia jopa lisäkiinnityksiä. Huopakaton kohdalla vuodolle alttiimpia ovat esimerkiksi saumat, jotka saattavat kaivata lisätiivistystä. Tiilikatolla taas ongelmia tuottavat irronneet ja rikkinäiset tiilet, joiden varalta on hyvä pitää silmät auki aina katolla käydessä.

Toki toisinaan katosta pitää huolehtia vuodenajasta riippumatta tarpeen ollessa akuutein. Esimerkiksi talvisin katolle saattaa kertyä komeitakin lumikinoksia, jotka painavat rakenteita tonnien edestä. Jos nämä kinokset päättävät lähteä vyörymään alas itsekseen, saattavat ne repiä mukaansa vaikkapa tikkaat tai rysähtää lappeen alle parkkeeratun auton päälle. Jotta vastaava voidaan estää, kannattaa ammattilainen kutsua ajoissa paikalle pudottamaan lumet katolta hallitusti, jolloin kate tai ympäristö eivät siitä kärsi. Toisinaan katteen saattaa vallata lumikinosten sijaan valtava sammalmätäs, joka on sekään harvemmin toivottu vierailija. Sammal työntää juurensa syvälle katteeseen sitä rapauttaen sekä estää kattoa kuivumasta kunnolla. Siksipä siitäkin kannattaa hankkiutua eroon mitä pikimmiten ammattilaisen toteuttamalla sammaleenpoistolla sekä katteen suojakäsittelyllä. Katon rehevöitymistä voidaan ehkäistä myös tarpeen mukaan toteutetuilla kattopesuilla sekä tiilikatteen ja huopakatteen pinnoituksilla. Peltikattoa vaivaa usein myös ruoste, joka sekin pysyy paremmin poissa, kun katto silloin tällöin maalataan. Nämä kaikki huoltopalvelut saat helposti meiltä Kattohuollolta. Me toteutamme niin säännölliset kuin harvemmin kaivatut huoltotoimenpiteet, joilla kattosi pidetään kunnossa edullisesti.

Kattoremontilla katollesi täysin uusi elämä

Kun kaikki voitava on tehty eikä korjauksin pystytä enää hidastamaan katon rappeutumista, on remontin aika. Ja jos on investoimassa rahojaan kattavaan kattoremonttiin, haluaa rahoilleen usein vastineeksi kunnon katon päänsä päälle. Tällöin kannattaa kattoa uusimaan valita urakoitsija, jolta löytyy kokemusta erilaisista kohteista ja joka näin ollen myös tietää mitä tekee. Esimerkiksi meiltä Kattohuollolta saat laadukkaat kattoremontit täysvaltaisena pakettina, suunnittelusta aina toteutukseen ja loppusiivoukseen saakka. Me saavumme paikalle tarvittavien työkalujen sekä laadukkaiden kattotuotteiden kanssa ja ryhdymme hommiin aikailematta. Kalustomme sisältää kaiken tarvittavan vasaroista nostimiin sekä esimerkiksi henkilökohtaisiin turvavarusteisiin, kuten katolla turvallisen työskentelyn mahdollistaviin valjaisiin. Sovimme kanssasi kattoremontin aikatauluista, hinnasta ja toteutamme hommat sovitusti sekä kerralla kuntoon. Työtä teemme aina osaavin ottein sekä pitkän kokemuksemme tuomalla varmuudella. Kun uusi katto on valmis, me siivoamme nurkat ja kuljetamme paikalta rakennusromut. Meidän remonttiamme ei tarvitse jälkeenpäin myöskään muiden tulla korjailemaan ja kaiken päälle pistämme vielä työtakuun. Myös katevalmistajan omat takuut pysyvät voimassa, kun kattoalan ammattilainen on toteuttanut asennustyöt. Näin ollen, mikäli jotain ongelmaa meidän lähdettyämme ilmenisikin, et sinä joutuisi asiakkaanamme maksumieheksi.

Meille on ensiarvoisen tärkeää, että asiakkaamme on tyytyväinen tehtyyn työhön. Siksi otamme yksilölliset toiveet ja tarpeet huomioon aina remonttia suunnitellessamme sekä toteuttaessamme. Vain näin voidaan luoda lopputulos, joka on paitsi toimiva, myös katon omistajan mieleen. Jos siis kattosi kaipaa remonttia ja sinä asiakaslähtöistä palvelua, käänny meidän puoleemme, niin kartoitetaan yhdessä tilanne.

Vieritä ylös