KATTOHUOLLOT KAIKILLA HERKUILLA
Kokemusta, osaamista, palvelualttiutta, välineet ja työkalut, kaikki löytyy!

Katon korjauksen Helsinki - Ammattilaisemme valmiina palvelemaan kaikkialla pääkaupunkiseudulla

Katon korjaus Helsinki, ammattitaitoa pääkaupunkiseudulla. Jokainen katto tarvitsee jossain vaiheessa jonkinlaista korjaustyötä. Helsingissä on paljon kattoja, jotka hyötyvät kokeneen kattoammattilaisen huomiosta pysyäkseen toimintakunnossa. Me olemme kokenut kattopalvelu apunasi kaikissa katonkorjaustarpeissa Helsingin alueella. Oli katemateriaali sitten tiiltä, peltiä tai huopaa, löytyy meiltä huipputaitavat ammattilaiset suorittamaan korjaustyö onnistuneesti ja pitkäikäisesti. Kiinnitämme repsottavat pellit ja paikkaamme irvistävät huovat. Rikkinäiset tiilet vaihdetaan ehjiin ja jos vesi on päässyt katteen alle, tarkistamme tilanteen ja teemme tarvittavat aluskatetyöt, lahonneiden puuosien vaihdot, kastuneiden villojen uusimiset sekä muut kattosi toimintakuntoon saattavat työt.

Katto voi kärsiä vaurioita monesta eri syystä. Aika tekee tehtävänsä sään vaihteluiden ja saasteiden ohelle. Myös akuutteja tapauksia voi syntyä kun painava lumi päättää rymähtää voimalla alas katolta vetäen kattotuotteita alas. Myrskyssä voi puu kaatua katon päälle aiheuttaen ikäviä tuhoja. Ei kuitenkaan hätää, vaikka harmillinen tilanne onkin. Kattotaitajamme tulevat tutkimaan vauriot ja tekevät

Kaikissa kattotöissä monipuoliset kattoasentajamme ja -korjaajamme ovat erinomainen vaihtoehto töiden teettämiseen. He ovat käytettävissäsi koko Helsingin seudulla Espoosta Vantaalle ja muualla Uudenmaan alueella. Kattopalvelumme suorittaa katon korjaustyöt myös saaressa sekä kaupunkikeskustojen ulkopuolella.

Huopakaton korjaus Helsinki – Huopakattojen asiantuntija palveluksessasi

Huopakaton korjaus Helsinki, meiltä luonnistuu kaikki kattotyypit ja kattojyrkkyydet. Huopakatto voi olla malliltaan tai jyrkkyydeltään lähes millainen tahansa. Tasakattoisessa ja hyvin loivissa kattomalleissa bitumikermi on käytännössä ainoa sopiva kateratkaisu. Palahuopakaton korjaus ja paikkaus tarkoittaa puolestaan jo huomattavasti jyrkemmän katon korjaustyötä.

Kun huopakatto vuotaa Helsingissä, kattopalvelumme hoitaa sen kuntoon ammattilaisen vakaalla osaamisella. Esimerkiksi tasakattoisen huopakaton reikien paikkaus vaatii usein katon huolellista tarkistamista vaurion ympäristöstä, näin piiloon jääviltä vaurioilta voidaan välttyä tehokkaasti. Pyrimmekin aina huomioimaan laajemman kuvan. Koska tasakattoisessa ja hyvin loivassa kattomallissa ei ole yläpohjaa ja tehokkaasti tuulettuvia sekä tarkastettavia rakenteita, täytyy tarkistamisesta ja korjauksista huolehtia muilla keinoilla. On täysin mahdollista, että katon mallista tai jyrkkyydestä riippumatta huopakatto vaurioituu, kun puu kaatui huopakaton päälle myrskyssä. Toinen yleinen myrskyn vuoksi meille tuleva soitto kertoo, että myrskytuuli irrotti tai repi huopakattoa irti tai myrsky vaurioitti muutoin huopakattoa, ja se tarvitsisi pikaista korjausta. Meiltä saat kaikki huopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt tasaisemmille tai jyrkemmille kattomalleille, niin bitumikatteille kuin kolmiorima- ja palahuopakatteillekin.

Helsingissä huollamme ja korjaamme kaikkia huopakattoja, työskentelemme niin Helsingin keskustassa kuin sen ympäristössäkin haja-asutusalueella. Meiltä saat huopakaton korjaustyöt myös saaressa.

Peltikaton korjaus Helsinki – Katon korjauksen erikoisosaajat ja kattopeltiseppämme rientävät apuun

Pelti sopii huopakatteiden tavoin katetuotteesta riippuen monen mallisten ja eri jyrkkyyksissä toteutettavien kattojen vesikatteeksi. Kate valitaan tässäkin tapauksessa katon jyrkkyyden perusteella. Peltikattojen laajasta valikoimasta löytyy sopiva vesikate lähes kaikille mahdollisille kattomalleille, lukuun ottamatta tasakattoa. Tyypillisin kate esimerkiksi pulpetti- ja harjakatoilla on nimenomaan pelti. Helsingissä korjaamme niitä ja kaikkia muitakin kattomalleja, joissa on käytetty peltiä vesikatteena. Meiltä onnistuvat peltikaton korjaustyöt myös saaressa koko maassa.

Helsingissä suoritamme mm. peltikaton reikien paikkaustyöt sekä kattopeltien vaihdot ammattitaidolle tehtynä. Meillä työskentelee päteviä katonkorjaajia mutta myös peltitöihin erikoituneita peltiseppiä, jotka auttavat, kun peltikatto vuotaa. Peltikaton myrskyvaurioiden korjaustyöt voivat tarkoittaa vahinkokorjauksia esimerkiksi silloin, kun tuuli tai myrsky irrotti kattopellit tai peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton päälle. Toisinaan myös lumi hajottaa peltikatteita eri tavoin, sillä katolle kasaantunut lumi lähtee liukaspintaisella katolla helposti itsestään alas. Tällöin katolta voivat revetä irti esimerkiksi lumiesteet, jolloin korjausta vaatii sekä katolta irronnut turvatuote että itse peltikatto. Toisinaan voi olla tarpeen tehdä myös peltikaton aluskatteen korjaus, mikäli katto vuotaa tai on vahingoittunut pintakerrosta syvemmältä. Peltikatoissa aluskate on tarpeellinen osa toimivaa kattoa ja sen yhtenäisyydestä huolehtiminen auttaa pitämään rakennuksen kuivana ja kunnossa.

Lukko- ja konesaumakatteitta lukuun ottamatta pellit kiinnitetään kattorakenteisiin ruuveilla, jotka läpäisevät katteen. Näin on riippumatta niinkään katon mallista tai jyrkkyydestä, lähinnä katetuote ja katteen asennustapa siis ratkaisee kiinnitysmenetelmän. Nykyään katteiden kiinnittämiseen käytetään hyviä kateruuveja, mutta vanhemmilla katoilla naulat ovat vielä hyvin mahdollinen kiinnitysväline. Vanhemman polven kateruuvitkin voivat olla tiivisteiltään jo huonossa kunnossa. Toisinaan kiinnittimiä on asennusvaiheessa laitettu liian vähän, jolloin katto on äänekäs ja vaurioaltis. Kattopalvelumme hoitaa kattopeltien lisäkiinnitykset sekä kattopeltien naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin.

Tiilikaton korjaus Helsinki – Elegantti kattosi huippukuntoon toimestamme

Tiilikatto löytyy useimmiten harjakattoisista tai muista jyrkemmän kattomallin mahdollistavista kattotyypeistä. Katteena se vaatii siis hieman jyrkkyyttä sekä aluskatteen, jotta se toimisi kunnolla. Tämän vuoksi kaikkein tasaisimmat kattomallit eivät tiilikatolle sovellu. Jyrkempi katon malli tekee sen huoltamisesta ja korjaamisesta kuitenkin vaikeampaa ilman kunnollisia välineitä, ja tämän vuoksi monet tiilikattojen omistajat turvautuvatkin meidän apuumme. Meiltähän löytyy Helsingissä ihan kaikki tarvittava kaikkein jyrkimpienkin kattomallien pitämiseksi kunnossa. Tuomme perustyökalujen lisäksi mukanamme kaiken tarvittavan osaamisesta työntekijöiden henkilökohtaisiin suojavälineisiin sekä henkilönostimiin, tarvittaessa nosturiautoonkin saakka.

Kun tiilikaton korjaus ja paikkaus sekä rikkinäisten kattotiilien vaihto on Helsingissä tullut ajankohtaiseksi, saat tarvitsemasi palvelut meiltä. Jos tiilikatto vuotaa, onnistuu paikkaus useimmiten ehjillä tiilillä mutta toisinaan myös tiilikaton aluskatteen korjaus on tarpeen. Tällöin saat molempien katteiden asiantuntevat korjaukset kattopalvelumme avulla nopeasti ja kattosi tarpeisiin räätälöiden. Palvelemme myös silloin, kun tiilikatto rikkoutui myrskyn kaadettua puun tiilikaton päälle. Tiilikaton myrskyvaurioiden sekä lumivaurioiden korjaustyöt vaativat usein ripeää toimintaa ja osaavaa tekijää, kattoon voi tulla erilaisia vikoja, joiden seurauksena katto voi vuotaa. Useimmissa tapauksissa lisävaurioiden syntyminen on helppo ehkäistä tekemällä suojaukset pikimmiten suurempaa korjausta odotellessa. Meiltä sujuvat tiilikaton korjaustyöt myös saarikohteissa.

Kaikkien kattomallien kattoläpivientien, kuten kattovalokuvun, kattoikkunan tai kattoluukun korjaus Helsingissä

Käytännössä ihan kaiken mallisilla katoilla on läpivientejä. Läpivienti on hyvin yleinen rakenne ja sellaisia vaaditaan monille asioille ilmastoinnista savupiippuihin. Tällaisten välttämättömyyksien lisäksi läpivientejä tarvitaan valoa tuoviin elementteihin, kuten kattoikkunoihin ja kattovalokupuihin. Tietysti useimmilla katoilla on muitakin rakenteita ja kattotuotteita erilaisista sisätaitteista ja saumakohdista katon turvatuotteisiin, kuten lumiesteisiin sekä tikkaisiin. Nekin voivat vaatia kunnossapitoa.

Helsingissä kattopalvelumme korjaa niitä kaikkia. Meiltä sujuu katon korjaus vaikkapa viemärintuuletusputken sekä ilmanvaihtoputken kohdalta. Samoin kunnostamme liesituulettiminen läpiviennin tarpeen mukaan niin harjakatoilta, tasakatoilta kuin muiltakin kattomalleilta. Hyvin yleinen läpiviennin korjaustyö kattomallista riippumatta on Suomessa tietysti katon korjaus savupiipun kohdalta, sillä erilaiset tulisijat ovat sangen yleisiä niin mökeillä, asuinrakennuksissa kuin saunarakennuksissakin. Helsingin seudulla kattopalvelumme hoitaa savupiippujen ohessa läpivientityöt sekä katon korjaustyöt kattoikkunan ja kattoluukun sekä kattovalokuvun kohdalta.

Silloin kun katon korjaus tv-antennin tai vaikkapa lumiesteen kohdalta on tarpeen, hoidamme nämäkin työt katolla kuin katolla. Tiivistämme katon sekä mahdollisen läpiviennin, kunnostamme katteet sekä varmistamme kattotuotteen tai antennin toimintakunnon. Tarvittaessa voimme asentaa myös uusia tikkaita ja lumiesteitä tai vaikkapa huoltosiltoja vahingoittuneiden tilalle. Ymmärrämme hyvin erilaisten kattomallien ja katetyyppien tarpeita ja erikoispiirteitä, tästä ymmärryksestä on erityisen paljon hyötyä läpivientien korjaustöissä. Saamme toteutettua laadukkaat ja oikeaoppiset korjaukset järjellisessä ajassa, sillä tiedämme tarkkaan, mitä tehdä ja millaisilla välineillä.

Scroll to Top