KATTOHUOLLOT KAIKILLA HERKUILLA
Kokemusta, osaamista, palvelualttiutta, välineet ja työkalut, kaikki löytyy!

Huopakattoremontti Vantaa

Huopakattoremontti Vantaa, älä tee siitä turhan vaikeaa! Kattoremonttipalvelumme kautta huopakattoremontti Vantaalla sijaitsevassa kohteessasi hoituu pois päiväjärjestyksestäsi vaivattomasti kuin varpusen lento.

Toteutamme huopakattoremontit Vantaalla nimittäin huippunäppäränä ”avaimet käteen”-pakettina. Sellaisen tilatessasi et joudu tekemään itse mitään koko urakan aikana, sillä huopakatemestarimme huolehtivat kaikesta puolestasi suunnittelusta loppusiivoukseen. Halutessasi voit vaikkapa vain vetää lonkkaa, kunnes kiinteistösi lakea komistaa uusi, entistäkin upeampi huopa- tai bitumikatto.

Luonnollisesti pakettimme sisältää myös huopakattosi uusimiseen tarvittavat materiaalit. Samoin remonttikalusto kuuluu diiliin ilman muuta.

Ja mikä parasta: Tilatessasi omakotitalosi, vapaa-ajan asuntosi tai piharakennuksen (esimerkiksi autotallin, varaston tai pihasaunan) huopakattoremontin kattoremonttipalvelustamme, ei edes loppulasku aiheuta turhia hikikarpaloita.

Hintamme ovat nimittäin hyvin kilpailukykyisiä muihin Vantaa-Helsinki-Espoo-Nurmijärvi-Tuusula-Kerava-Sipoo-alueella toimiviin urakoitsijoihin nähden. Pitkän kokemuksemme ansiosta pystymme lupaamaan tasokasta palvelua kohtuuhintaan!

Eikö kuulostakin hyvältä? Ota siis yhteyttä, ja pyydä tarjous ”avaimet käteen”-huopakattoremontista vaikkapa jo näiltä näppäimiltä!

Huomaa, että Vantaan ohella myös muu Uusimaa kuuluu palveluverkostoomme. Olemme käytettävissäsi jopa saarikohteissa sekä muissa vaikeakulkuisissa sijainneissa.

Kun tarvitset Vantaan alueella kokenutta kattoammattilaista kattohuoltoon, katon korjaukseen tai kattoremonttiin, ota meihin yhteyttä! Puhdistamme vesikourut ja pudotamme lumet katolta, korjaamme aluskatteet ja kunnostamme myrskyvauriot. Tarvittaessa remontoimme huopakattosi, peltikattosi tai tiilikattosi uuteen loistoonsa.

Palahuopakattoremontti Vantaa – jäljiltämme voit luottaa kattosi olevan läpikotaisin kunnossa!

Palahuopakattoremontti Vantaa – tilaa meiltä, niin tiedät kattosi olevan läpikotaisin kunnossa! Urakan yhteydessä poistamme kaiken huonokuntoisen sekä katolta että katon välistä, jotta voisit luottaa uuden kattosi kestävyyteen ja turvallisuuteen 100-prosenttisesti.

Jos vanhojen kattohuopien alta paljastuu esimerkiksi lahonneita puurakenteita, vaihdamme ne uusiin ilman kysymysmerkkejä. Ikääntyessään huopakatto voi päästää vettä katon väliin esimerkiksi haurastuneiden läpivientitiivisteiden tai repsottavien saumojen kautta, mikä saattaa aiheuttaa lahovaurioita alusvanerointiin tai ponttilaudoitukseen tai jopa kattotuoleihin.

Valitettavan usein lahovaurioiden kaverina on myös vettyneitä eristeitä. Onneksi kastuneiden tai homeisten eristeiden vaihtokaan ei aiheuta huopakatemestareillemme sen enempää päänvaivaa.

Jopa notkahtaneiden kattorakenteiden oikaisu sujuu meiltä varmoin ottein! Tilanteen mukaan voimme joko uusia tai kiilata pettäneet kattorakenteet.

Ethän siis epäröi kääntyä meidän puoleemme, kun huopa- tai palahuopakattoremontti Vantaalla sijaitsevassa kohteessasi tulee ajankohtaiseksi? Takaamme remontille A-luokan lopputuloksen kattosi lähtökunnosta riippumatta.

Laita korvan taa, että meiltä voit tilata huopa- tai palahuopakattoremontin Vantaalla akuutissakin tilanteessa. Jos esimeriksi puu kaatui katon päälle, huopakatemestarimme rientävät hätiin hippulat vinkuen!

Huopakaton uusiminen Vantaa – koska se kannattaa?

Huopakaton uusiminen Vantaa, koska se kannattaa ottaa työn alle? Siis milloin huopakaton uusiminen Vantaalla on ajankohtaista?

Monia vantaalaisia askarruttaa huopakattoremontin ajoitus. Tämä ei ole mikään ihme, sillä huopakattoremontin optimaalinen toteutusajankohta vaihtelee paljon kohteesta toiseen.

Yleisesti ottaen voidaan kuitenkin sanoa, että huopakattoremontti on syytä ottaa agendalle siinä vaiheessa, kun katto ei enää meinaa pysyä kunnossa huoltamalla ja korjaamalla. Jos esimerkiksi sammaleenpoistosta ja katon paikkauksesta on tullut suoranaisia harrastuksia, mitä luultavimmin huopakaton uusiminen Vantaalla sijaitsevassa kohteessasi olisi jo fiksu investointi.

Tyypillisesti tämä piste huopakaton elinkaaressa tulee eteen viimeistään noin neljäkymmentä vuotta katon asennuksesta. Edes oikein asennettu, laadukas ja tunnollisesti huollettu huopakatto ei luultavasti kestä sitä kauemmin.

Näin etäältä käsin emme silti voi sanoa mitään varmaa kattoremontin tarpeesta juuri omassa kohteessasi. Siksi kannattaakin kutsua huopakatemestarimme katsastamaan kattosi omin silmin, jos haluat saada täyden varmuuden omakotitalosi, vapaa-ajan asuntosi tai vaikkapa autotallin huopakattoremontin aiheellisuudesta. Luvallasi voimme käydä kurkkaamassa kattoa poissa ollessasikin!

Palahuopakaton uusiminen Vantaa, voi onnistua pelkät kattohuovat vaihtamalla – joskus uuden katon asennus vanhan päällekin on mahdollista!

Palahuopakaton uusiminen Vantaa, ei aina tarkoita katon läpikotaista remontointia eristeitä myöten. Usein huopa- tai palahuopakaton uusiminen Vantaalla voidaan toteuttaa vaihtamalla vain kattohuovat tai -laatat.

Jos kattosi on vaikkapa sammaloitunut pahoin, todennäköisesti huopa- tai palahuopakaton uusiminen Vantaalla sijaitsevassa kohteessasi onnistuu uusimalla vain katon uloin kerros. Ellei mätäs ole saanut majailla katolla luvattoman pitkään, luultavasti katto on vielä kunnossa alempien kattorakenteiden osalta, eikä meillä ole näin ollen syytä ulottaa kattoremonttia vesikattoa syvemmälle.

Samaten halkeilleen huopakaton uusiminen voi hyvinkin onnistua vaihtamalla vain kattohuovat. Jos kermikerroksia on katolla useampi, hyvällä tuurilla yläpohja on yhä kuiva, vaikka päällimmäinen kermikerros päästäisikin vettä lävitseen.

Toimi kuitenkin ripeästi, jos huomaat – tai edes epäilet – huopakattoremontin Vantaalla sijaitsevassa kohteessasi olevan ajankohtainen. Mitä vikkelämmin reagoit kattosi hätähuutoihin, sen vähemmän työtä katon remontointi vaatii. Parhaassa mahdollisessa tapauksessa uusi huopakatto voidaan jopa asentaa suoraan vanhan päälle!

Tiesitkö, että huopakattoremontti on mitä paras tilaisuus vaihtaa katon väriä ja asentaa uusia kattotuotteita?

Kun omakotitalosi, vapaa-ajan asuntosi tai piharakennuksen huopakattoremontti lähestyy, kannattaa pysähtyä hetkeksi miettimään erästä asiaa. Nimittäin sitä, oletko kattosi teknisiin tai visuaalisiin ominaisuuksiin nykyisellään täysin tyytyväinen?

Jos vanhassa katossa on vikana joku muukin kuin surkea kunto, ei kattoa tietenkään kannata remontoida ennalleen. Huopakattoremontti on oiva tilaisuus esimerkiksi vaihtaa katon väriä tai asentaa uusia kattotuotteita, sillä katon värimuutokset ja uusien varusteiden asennus onnistuvat huopakattoremontin yhteydessä poikkeuksellisen helposti ja edulliseen hintaan.

Joskus niinkin pieni muutos kuin huopakaton värin vaihtaminen vaikkapa punaisesta ruskeaan voi tehdä katon ilmeelle ihmeitä. Kattohuopia on tänä päivänä saatavilla laajassa värikirjossa, joten löydät värivaihtoehdoista takuulla oman suosikkisi!

Mitä kattotuotteisiin tulee, nykyään asennamme paljon esimerkiksi kattoikkunoita ja aurinkopaneeleita. Halutessasi voimme rakentaa katollesi myös kattolyhdyn tai jatkaa räystästä kauniilla ja käytännöllisellä valokatoksella.

Älä jätä urakkaa puolitiehen edes akuutissa rahapulassa, sillä (huopa)kattoremonttien ohella kauttamme on saatavilla joustavaa rahoitusta. Pidä lisäksi mielessä, että jälkikäteen saat työstämme kotitalousvähennystä!

Vieritä ylös