KATTOHUOLLOT KAIKILLA HERKUILLA
Kokemusta, osaamista, palvelualttiutta, välineet ja työkalut, kaikki löytyy!

Huopakattoremontti Helsinki

Huopakattoremontti Helsinki, helpotuksen huokaus – sekä Sinulle että katollesi! Huopakattoremontti armahtaa vanhan huopa- tai palahuopakattoparan, ja samalla omakin työtaakkasi kevenee katon huollon ja korjauksen tarpeiden vähentyessä.

Pitkässä juoksussa myös pankkitilisi kiittää päätöksestä remontoida vanha huopakatto. Vaikka huopakattoremontti Helsingissä ei olekaan ihan ilmainen investointi, pidemmällä aikavälillä se maksaa itsensä kuitenkin erinomaisesti takaisin. Luultavasti vanhan katon kunnossapitoon uppoaisi ajan kanssa paljon enemmän mammonaa, ja lopulta kattorukka olisi joka tapauksessa remontoitava.

Jos huopakattoremontti Helsingissä sijaitsevassa kohteessasi tuntuu siis vähääkään ajankohtaiselta, älä suotta lykkää urakkaa enää yhtään pidempään. Ota sen sijaan yhteyttä kattoremonttipalveluumme, ja pyydä meiltä tarjous ”avaimet käteen”-huopakattoremontista!

Miksikö juuri meiltä? Siksi, että pitkän kokemuksemme ansiosta pystymme tarjoamaan rahoillesi varmaa vastinetta remontin lähtötilanteesta ja tahtotilasta riippumatta.

Vankan kokemuspohjan ansiosta pystymme myös pitämään remontin kustannukset tehokkaasti minimissään. Hintamme ovatkin hyvin kilpailukykyisiä muihin Helsingissä ja lähikunnissa (esimerkiksi Espoo, Vantaa, Kauniainen, Tuusula ja Vihti) toimiviin yrityksiin nähden.

Siispä lämpimästi tervetuloa yhdeksi kattoremonttipalvelumme lukemattomista tyytyväisistä asiakkaista. Pian koko Uusimaa ihastelee uutta, tyylikästä ja toimivaa huopakattoasi!

Kun tarvitset Helsingin alueella kokenutta kattoammattilaista kattohuoltoon, katon korjaukseen tai kattoremonttiin, ota meihin yhteyttä! Puhdistamme vesikourut ja pudotamme lumet katolta, korjaamme aluskatteet ja kunnostamme myrskyvauriot. Tarvittaessa remontoimme huopakattosi, peltikattosi tai tiilikattosi uuteen loistoonsa.

Palahuopakattoremontti Helsinki ”avaimet käteen”-pakettina

Palahuopakattoremontti Helsinki ”avaimet käteen”-pakettina. Kyseessä on paljon kehuttu ja kaikenkattava palvelukokonaisuus, joka ei takuulla jätä kylmäksi!

”Avaimet käteen”-pakettimme sisältää:

  • Työt suunnittelusta loppusiivoukseen. Huomaa, että työmme on täysin kotitalousvähennyskelpoista kulua!
  • Materiaalit kattohuovista eristevilloihin ja kattotuotteisiin.
  • Kaluston rakennustelineistä ja jätelavoista alkaen.

Tilatessasi huopa- tai palahuopakattoremontin Helsingissä kattopalvelumme kautta, et siis joudu huolehtimaan itse yhtikäs mistään. Me teemme ja hankimme aivan kaiken puolestasi.

Sinun ei tarvitse miettiä itse edes logistiikka-asioita. Me tuomme niin materiaalit, kaluston kuin työvoimankin remonttikohteeseen – sijaitsipa se sitten taajama-alueilla, kaupungin laitamilla tai vaikka saaressa jossain Helsingin edustalla.

Toisaalta voimme kuitenkin luvata, ettei pakettiin lipsahda mitään ylimääräistä. Räätälöimme sen sisällön nimittäin täysin kohdekohtaisesti, huomioiden tarkoin sekä kohteesi yleiset ominaisuudet, vanhan katon kunnon että omat toiveesi.

Eikö kuulostakin hyvältä? Ota siis yhteyttä, niin päästään pian aloittamaan palahuopakattoremontti Helsingissä sijaitsevassa kohteessasi! Tavoitat maineikkaat huopakatemestarimme todennäköisesti tänäänkin sekä soittamalla että sähköisesti.  

Huopakaton uusiminen Helsinki, miten se tapahtuu?

Huopakaton uusiminen Helsinki, miten se tapahtuu? Huopakaton uusiminen on aina hyvin vaiherikas prosessi, josta ei valitettavasti selvitä ihan sormia napsauttamalla – olkoonkin, että laitat asialle kaltaisemme kattoalan kokeneen konkarin.

Oikoteitä onneen ei ole, eikä mutkia kannata yrittää suoristaa. Muuten voi olla, että uusi katto on karvas pettymys niin kestävyytensä kuin ulkonäkönsäkin puolesta!

Pääpiirteittäin huopakaton uusiminen Helsingissä etenee näin:

  1. Suunnittelu.
  2. Valmisteluvaihe.
  3. Purku- ja korjaustyöt (sekä muutostyöt sopimuksen mukaan).
  4. Uusien kattohuopien ja kattotuotteiden sekä kattoläpivientien asennus.
  5. Loppusiivous ja -tarkastus.

Jokainen remonttiprojekti on kuitenkin yksilöllinen, ja tarkemmat työvaiheet selviävät vasta suunnitteluvaiheen myötä. Kunhan asiantuntijamme ovat tutustuneet kohteeseesi ja arvioineet vanhan katon kunnon sekä kuunnelleet tietysti myös omat toiveesi, tiedämme täsmälleen, millaisia toimenpiteitä huopakaton uusiminen Helsingissä sijaitsevassa kohteessasi edellyttää.

Ota siis yhteyttä, niin katsotaan kalenteristasi hyvä aika huopakattoremontin suunnittelukäynnille! Jos annat luvan, voimme käväistä kurkkaamassa kohdettasi myös poissa ollessasi.

Palahuopakaton uusiminen Helsinki, meiltä saat käyttöösi paatuneet palahuopakatto-osaajat!

Palahuopakaton uusiminen Helsinki, meiltä saat käyttöösi paatuneet palahuopakatto-osaajat! Tiimimme tuntee tämänkin omintakeisen huopakattotyypin kuin omat taskunsa.

Palahuopakaton uusiminen Helsingissä eroaa muiden huopa- ja bitumikatteiden remontoinnista monin tavoin, joten tuntemus juuri kyseisestä huopakattotyypistä on avainasemassa urakan onnistumiseksi. Mikäli nimenomaan palahuopakatot eivät ole Remontti-Reiskalle entuudestaan tuttuja, luultavasti urakka karahtaa kiville heti alkumetreillä.

Jo pelkästään katemateriaalin menekin laskeminen on hankalaa ilman aiempaa kokemusta palahuopakattoremonteista. Tiivissaumakatteiden ja kolmiorimakatteiden asennuksessa käytetään rullahuopaa, jonka menekki lasketaan ihan eri lailla kuin palahuovan.

Myös itse asennusprosessi on palahuopakatolla hyvin erilainen kuin tiivissaumakatteilla ja kolmiorimakatoilla. Niin työvälineissä kuin asennustavassakin on selkeitä eroja.

Lisäksi palahuopakatolla on erilaiset vaatimukset kattoristikon minimijyrkkyyden suhteen kuin tiivissauma- ja kolmiorimakatteilla. Katon jyrkkyys puolestaan vaikuttaa muun muassa kattotuotteisiin ja niiden määrään.

Edellä mainituista syistä kannattaakin tilata palahuopakaton uusiminen Helsingissä kattoremonttipalvelumme kautta, jos haluat uuden palahuopakattosi olevan varmasti siisti, toimiva ja kestävä. Takaamme, että uusi palahuopakattosi täyttää kaikki odotuksesi niin teknisesti kuin visuaalisesti!

Huopakaton uusiminen tulee eteen ennemmin tai myöhemmin, ota yhteyttä!

Hyvä helsinkiläinen, aprikoitko huopakattoremontin ja katon huollon ja/tai korjauksen välillä? On totta, että huopakaton remontointiin ei kannata ryhtyä syyttä suotta. Liian varhain toteutettu huopakattoremontti on silkkaa rahan ja luonnon tuhlausta!

Jos kuitenkin huomaat kattosi esimerkiksi sammaloituvan yhä vain ärhäkämmin (katon puhdistuksesta, kasvustontuhokäsittelystä ja uudelleenpinnoituksesta huolimatta), ei vihreitä vandaaleita kannata enää sietää hetkeäkään kauemmin. Todennäköisesti uusi huopakatto on fiksu sijoitus.

Myös katon paikkaus on suoraan sanottuna turhaa, jos toimenpide on tämän tästä toistuva ohjelmanumero. Huopakaton uusiminen korjaa kaikki vuodot ja vuotoriskit kerta laakista!

Saadaksesi varman arvion huopakattoremontin tarpeesta Helsingissä sijaitsevassa kohteessasi, on kuitenkin paras kutsua huopakate-eksperttimme katsastamaan kattosi omin silmin. Joskus iäkäs ja huonokuntoinenkin huopakatto saadaan vielä pelastettua huoltamalla ja korjaamalla, eikä huopakattoremonttia tarvitse miettiä vielä pitkiin aikoihin.

Muistathan, että kauttamme on saatavilla myös reilua remonttirahoitusta. Älä siis tyydy katon huoltoon ja korjaukseen edes tukalassa taloustilanteessa, vaan maksa huopakattoremontti tarvittaessa osissa yhteistyökumppanimme tarjoamalla joustavalla rahoituksella!

Vieritä ylös