KATTOHUOLLOT KAIKILLA HERKUILLA
Kokemusta, osaamista, palvelualttiutta, välineet ja työkalut, kaikki löytyy!

Lumenpudotus katolta on katto- ja turvallisuuskysymys

Lumenpudotus tulee usein eteen runsaslumisina talvina. Kattorakenteet ja katteen pinta joutuvat kovalle rasitukselle kun jopa useampi tuhat kiloa lunta painautuu kaikella voimallaan katetta vastan. Useimmiten lumenpudotuksen kohteeksi joutuu tiili- tai huopakate, joiden päältä lumi ei itsestään pääse karhean pinnan vuoksi poistumaan. Joskus myös peltikatto tarvitsee apua päästäkseen lumikuormastaan eroon.

Lumi on patoutuessaan kova elementti, joka aiheuttaa ikävää tuhoa katolle ja rakennukselle. Suuri määrä lunta aiheuttaa suuren paineen katetta vasten, jolloin lumimassan alla mahdollisesti oleva sula vesikerros saattaa puristua sisään ehjänkinpuoleisesta katteesta. Alas tippuva lumi voi vetäistä kattotuotteita tai rännit alas katolta. Katteen pinta voi kärsiä, kuten pelti naarmuuntua ja tiiliä rikkoontua.

Meillä lumenluonti katolta tehdään kokenein ammattivoimin. Käsittelemme kattoa hellävaroen. Vaikka toimimme tehokkaasti, ei katteen pinta tai kattotuotteet käsissämme vaurioidu.

Kartoitamme aina ennen pudotustyötä turvallisuustekijät. Henkilökohtaiset varusteet meillä aina on, mutta kohteen tarpeiden mukaan voimme pystyttää esteitä ja ohjata liikennettä. Jos lumelle ei ole sijoituspaikkaa tiputuksen jälkeen, kuljetamme ne muualle.

Jos lumi on katolla riesana tai lumi on aiheuttanut katolle vauriota, voit kääntyä kokeneiden kattoasiantuntijoidemme puoleen.

Lumenpudotus katolta
Lumenpudotukset toteutetaan tehokkaasti ja turvallisuus huomioiden.
Vieritä ylös